UA | RU
04 лютого 2021, 20:37

"Міністр розгрому" Чернишов зберігає вплив на керівництво Київської області - депутат

До орбіти його впливу відносять голову Київської ОДА Василя Володіна та очільника облради Олександра Склярова
До орбіти його впливу відносять голову Київської ОДА Василя Володіна та очільника облради Олександра Склярова
Фото: із відкритих джерел

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, який раніше очолював Київську ОДА, залишив в області свою команду, і люди з його оточення нині очолюють облдержадміністрацію та Київську обласну раду.

Про це в інтерв’ю для RegioNews розповіла депутат Київської обласної ради 8-го скликання від "Європейської солідарності" Тетяна Семенова.

Відповідаючи на запитання, чи дійсно міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов досі має чималий вплив і в ОДА, і в Київській облраді, Семенова зазначила, що він залишив в області свою команду.

Ні для кого не секрет, що коли Олексій Чернишов йшов на посаду міністра, то він залишив тут свою команду. І Скляров (Олександр Скляров — голова Київської облради - ред.), і нинішній голова обласної адміністрації Василь Володін - це люди з команди Чернишова”, - сказала Семенова.

Вона припустила, що певно, у них є якесь спілкування, а значить і є вплив Олексія Чернишова.

Та я не думаю, що "міністр розгрому", як його називають у народі, радив би вчиняти так, як зараз вчиняє Скляров, що поводиться як людина, яка має дві лопати в руках – і обома копає собі глибоку яму”, - додала Тетяна Семенова.

Нагадаємо, у своєму інтерв'ю Тетяна Семенова розповіла, що Олександр Дубінський має вплив на "Слуг народу” в Київській облраді.

Також вона повідомила, що Олександр Скляров дестабілізує ситуацію в Київській облраді.

Читайте також: Тетяна Семенова: "Депутати Київської облради від "Слуги народу" отримують від Дубінського певні орієнтири".

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...