UA | RU
23 грудня 2020, 14:15

Чернівецька міськрада обрала секретаря, заступників міського голови і затвердила склад виконкому

Секретар і всі три заступники – представники політсили новообраного мера "Єдина Альтернатива"
Секретар і всі три заступники – представники політсили новообраного мера "Єдина Альтернатива"
Фото chernivtsy.eu

У Чернівцях депутати міської ради шляхом таємного голосування обрали секретарем міськради депутатку "Єдиної альтернативи" Марину Кирилюк.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на molbuk.ua.

Кандидатуру Марини Кирилюк підтримали 25 депутатів, проти не було жодного голосу. На посади заступників мера Романа Клічука затверджено Юрія Лесюка, Євгена Маховікова та Василя Зазуляка – 22-ма голосами депутатів.

Також Чернівецька міська рада затвердила кількісний і персональний склад міськвиконкому. До нього, окрім мера, його заступників і секретаря, увійшли місцеві підприємці і громадські діячі.

Довідково.

Марина Кирилюк – магістр економіки, громадська діячка, має досвід викладацької роботи, власниця ПП "Західна маркетингова компанія". З 2010 по 2015 роки була депутатом Чернівецької обласної ради, головою постійної комісії з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, туризму та паливно-енергетичного комплексу. Входила до складу колегії обласної ради. Стала депутатом Чернівецької міськради 8-го скликання від політичної партії "Єдина альтернатива".

Юрій Лесюк – лікар, свого часу – головний лікар обласного СНІД-центру, 2014-2019рр. – заступник начальника департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА, 2019=2020рр. – заступник голови Черкаської ОДА. Депутат Чернівецької облради 8-го скликання від партії "Єдина альтернатива".

Євген Маховіков – працює 25 років у "ПриватБанку", зараз директор Чернівецької філії "ПриватБанку". Балотувався до Чернівецької міськради від партії "Єдина альтернатива".

Василь Зазуляк – має медичну освіту, а також закінчив Київський національний університет будівництва і архітектури. З 2005 року працює директором ТОВ "Вест-Буд". Член Ради директорів Конфедерації будівельників України. Власник будівельної фірми і членом виконавчого комітету Чернівецької міськради. Раніше був депутатом Першотравневої райради у Чернівцях від ВО "Свобода”, від цієї ж політсили балотувався до парламенту 2019 року. Зараз депутат Чернівецької міськради від політичної партії "Єдина альтернатива".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тим часом першу сесію Чернівецької міськради уже вдруге намагаються оскаржити в суді.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики