UA | RU
19 серпня 2020, 16:49

Уряд здійснив ряд кадрових змін у центральних органах влади

Урядовці погодили кандидатуру директора Державного авіаційного підприємства "Україна”
Урядовці погодили кандидатуру директора Державного авіаційного підприємства "Україна”
Фото: Кабмін

Кабінет міністрів під час засідання 19 серпня ухвалив низку кадрових призначень та звільнень.

Про це у Facebook повідомив представник уряду у парламенті Василь Мокан, передає RegioNews.

Зокрема, державним секретарем Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України було призначено Ігоря Яковлєва.

Також першим заступником Голови Державного агентства України з питань кіно стала Юлія Шевчук. Ткача Сергія Олександровича Уряд призначив заступником Голови Державної інспекції енергетичного нагляду України.

Єгор Бодров і Павло Шевченко стали заступниками Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Крім того, Кабмін схвалив кандидатуру Анатолія Мазуренка на посаду генерального директора Державного авіаційного підприємства "Україна”.

На Сергія Ковшара тимчасово було покладено обов’язки директора державного підприємства "Морський торговельний порт "Південний”.

Під час засідання Кабінет Міністрів також звільнив Наталію Рябцеву з посади заступника Голови Національної служби здоров’я України за власним бажанням.

Катерину Ставнійчук було звільнено з посади першого заступника Голови Державної служби України з безпеки на транспорті (за угодою сторін, 31 серпня 2020 року).

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доручив Міністерству охорони здоров`я розробити рекомендації для безпечного проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня.

Також під час засідання 19 серпня Кабмін звільнив голову Державної митної служби України.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики