UA | RU
13 серпня 2020, 12:01

Голова політичної організації "Майбутнє Миколаєва" балотується в мери Миколаєва

Від якої політичної сили йде Тетяна Домбровська поки не повідомляється, але на її відеозверненні розміщений логотип партії "Слуга народу"
Від якої політичної сили йде Тетяна Домбровська поки не повідомляється, але на її відеозверненні розміщений логотип партії "Слуга народу"
Фото: Facebook

Голова громадської організації "Майбутнє Миколаєва" Тетяна Домбровська заявила про намір балотуватися на посаду Миколаївського міського голови.

Відповідне відеозвернення вона опублікувала в Facebook, передає RegioNews.

Я готова стати першою жінкою-мером міста Миколаїв. У мене є сили, енергія і чіткий план дій, я націлена тільки на результат. У мене є сильна команда, яка готова працювати для розвитку міста", - заявила Домбровська.

За її словами, вона знає, чого чекають миколаївці від нового мера і його команди та чого вони хочуть.

Наше місто незаслужено було довгий час непопулярним і займало аутсайдерські місця в різних рейтингах – пора це змінити і у мене є конкретний план як це зробити!", - зазначила Домбровська.

Раніше повідомлялося, що депутат Верховної Ради України VII і VIII скликань, заступник київського голови ВО "Свобода" Андрій Іллєнко заявив, що йде в мери Києва.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності