UA | RU
28 травня 2021, 16:11

Депутат Київради Трубіцин став на захист стадіону "Металіст"

Стадіон мають намір забудувати, адже запевняють, що він у занедбаному стані
Стадіон мають намір забудувати, адже запевняють, що він у занедбаному стані

На розгляд одразу трьох комісій в Київраді було направлено проєкт рішення про передачу ТОВ "Компанія з управління активами "МТІР ЕССЕТ Менеджмент" в оренду земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Академіка Каблукова, 26.

Про це заявив голова МФО "Успішний Київ", депутат Київради, голова Постійної комісії з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою Владислав Трубіцин.

За його словами, за цією адресою у Солом’янському районі Києва розташований стадіон "Металіст".

"Забудовники, як завжди запевняли, що стадіон знаходиться в занедбаному стані і від нього немає ніякої користі. Проте мої помічники особисто з'їздили туди і надали мені фотографії цього стадіону. М'яко кажучи, забудовник вводить в оману міську владу щодо занедбаності стадіону", - підкреслив депутат.

Владислав Трубіцин вирішив боротися за збереження цього стадіону.

"Я буду захищати "Металіст" і проєкт щодо передачі в оренду земельної ділянки для будівництва житлової висотки не підтримую! Ми не дамо знищити спортивний стадіон і збудувати на його місці черговий житловий комплекс!" – запевнив він.

Додамо, що сьогодні на порядку денному постійної комісії Київради з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою, яку очолює Владислав Трубіцин, розглянули проєкт щодо передачі в оренду земельної ділянки для будівництва житлової висотки на території стадіону по вул. Академіка Каблукова, 26. Даний проєкт, яким знищується стадіон, комісія не підтримала.




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися