UA | RU
19 квітня 2021, 08:31

Вечірка в локдаун: нардеп Тищенко влаштував пишне святкування на честь своєї дружини

Гості вечірки були без масок і не дотримувалися карантинних обмежень
Гості вечірки були без масок і не дотримувалися карантинних обмежень
Фото: з відкритих джерел

Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко влаштував пишну вечірку в готелі на честь дня народження своєї дружини Алли Барановської в розпал локдауну в Києві.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на "Страну".

Як зазначає видання, виходячи з інтер'єру приміщення, в якому відбувається святкування, вечірка ймовірно відбулася в ресторані київського готелю Fairmont. Як видно на записі, персонал закладу носить медичні маски, а от гості - ні.

Зазначимо, що згідно з режимом жорсткого карантину, який введено в столиці, робота ресторанів заборонено навіть в готелях (там вони можуть працювати тільки в ранкові години). Таким чином, мова йде про грубе порушення карантинних заходів", - нагадують у виданні.

Водночас один з помічників нардепа повідомив, що захід на честь дружини Тищенка проходив нібито у нардепа в будинку. Проте журналісти зняли машину Тищенка біля готелю Fairmont. "Тобто вечірка проходить, судячи з усього, саме там", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 24 березня, Микола Тищенко очолить Закарпатську обласну організацію "Слуги Народу". Рішення було прийняте на зборах облпарторганізації.

Пізніше "Слуги народу" шукали крота і "зарізали" Миколу Тищенка. Ім'я депутата, який зливає інформацію з партійних чатів, "слуги" обіцяють оголосити на найближчій фракції.

Читайте також: Закарпаття, зустрічай! Що потрібно шукати в призначенні Тищенка – об'єктивну закономірність чи банальні інтереси.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики