UA | RU
30 травня 2020, 12:14

У Харкові поліцейський влаштував ДТП, є загиблі і поранені

Один з автомобілів в результаті аварії загорівся
Один з автомобілів в результаті аварії загорівся
Фото: Національна поліція України

У суботу вночі в Харькові сталося ДТП за участю поліцейського автомобіля та Daewoo Lanos, за кермом якого також був співробітник поліції. В результаті аварії загинули дві людини і ще двоє постраждали.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Повідомляється, що поліцейський, будучи за кермом автомобіля Daewoo Lanos, не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу, де в'їхав у службовий автомобіль.

В результаті ДТП Daewoo Lanos загорівся, водій та пасажирка загинули на місці, троє поліцейських у службовому автомобілі отримали поранення.

Встановлено, що водій автомобіля Daewoo Lanos не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся зі службовим автомобілем Toyota Prius. Від удару сталося загоряння автомобіля Daewoo Lanos, в результаті чого 22-річний водій - співробітник одного з відділів поліції, а також його пасажирка загинули на місці події", - йдеться в повідомленні поліції.

Наголошується, що один з патрульних, вибравшись з пошкодженого службового автомобіля, почав гасити полум'я автомобільним вогнегасником, проте це не призвело до бажаних результатів, полум'я миттєво охопило Daewoo Lanos.

Нагадаємо, 29 травня в р. Бровари (Київська область) відбулася перестрілка з участю близько сотні людей, які займаються пасажирськими перевезеннями. У зв'язку з цим правоохоронці провели масові затримання.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики