UA | RU
11 березня 2021, 18:26

У Чернівецькій області припинять міжобласне автобусне сполучення

За недотримання карантинних норм на порушників складатимуть протоколи
За недотримання карантинних норм на порушників складатимуть протоколи
Фото з відкритих джерел

На Буковині, де діють обмеження "червоної" карантинної зони, припинять міжобласне автобусне сполучення.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на пресслужбу Чернівецької ОДА.

На Буковині посилять перевірку за дотриманням карантинних вимог щодо пасажирських перевезень. Про це ішлося під час наради, яку із перевізниками області провели начальник Управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Чернівецької обласної державної адміністрації Іван Микитюк та правоохоронці, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Зазначається також, що від суботи, 13 березня, працівники поліції ретельніше контролюватимуть дотримання режиму спецперевезень та протиепідемічних норм у транспорті. Так, пасажири можуть займати лише сидячі місця та обов’язково мають бути у масці під час поїздки.

Також правоохоронці припинятимуть роботу міжобласних маршрутів, яка заборонена у "червоній" зоні карантину відповідно до постанови Уряду.

Крім того, перевірятимуть і дозвільні документи на перевезення. За недотримання карантинних норм на порушників складатимуть відповідні протоколи.

Під час наради обговорили і внесення змін до складу робочої групи, яка займається боротьбою з нелегальними перевезеннями в області.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" до 19 березня продовжує обмеження продажу квитків та висадки-посадки пасажирів у "червоних зонах". Ці обмеження діють щодо напрямків з/до Івано-Франківської, Чернівецької, Житомирської та Закарпатської областей.

А з 10 березня у "червоних" Чернівцях відновили роботу найбільшого ринку. Це було вимогою протестувальників, які влаштували мітинг.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики