UA | RU
15 травня 2020, 14:08

Дніпропетровська область: з водойми витягнули тіло дитини

Хлопчик стрибнув у воду і миттєво зник з поля зору
Хлопчик стрибнув у воду і миттєво зник з поля зору
Фото: ДСНС

Увечері, 14-го травня, у Службі порятунку отримали повідомлення, що у місті Жовті Води п’ятеро дітей стрибали з технічного моста у воду, один хлопчина не випірнув.

Про це повідомляють RegioNews із посиланням на ДСНС України.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що на березі водоймища знаходяться особисті речі дитини орієнтовно 11-ти років. Свідки показали місце, куди стрибнув хлопчина і миттєво зник з поля зору. Надзвичайники за допомогою гумового човна розпочали пошук дитини, але знайти потерпілого не вдалося.

Сьогодні, 15 травня, на пошуки потонулого хлопчика направлено водолазів-рятувальників, ними обстежено 3000 кв. метрів підводної акваторії.

О 11:30 на глибині 11 м та на відстані 60 м від берега водолазами-рятувальниками знайдено та вилучено тіло хлопчика з водойми.

Нагадаємо, з початку травня на водоймах країни потонуло вже 38 людей. Причиною трагічних випадків стає те, що люди переоцінюють власні сили та відвідують місця біля водойм, не пристосовані для купання.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики