UA | RU
08 липня 2020, 14:09 365

Колебошин Сергій

Керівник Одеської обласної організації партії “Слуга народу”
Керівник Одеської обласної організації партії “Слуга народу”

Народний депутат України 9-го скликання. Заступник голови Комітету з питань освіти, науки та інновацій. Член фракції політичної партії "Слуга народу". Проживає в смт Овідіополь Одеської області.

Народився 22 листопада 1977 року в Одесі.

Особистий профіль у Facebook.

Профіль у Wikipedia.

Освіта

Закінчив Одеський національний університет ім. І. Мечникова за спеціальністю "фізики”. Вчитель фізики. Вільно володіє англійською мовою.

Кар’єра і бізнес

1999 – 2000 рр. – працював лаборантом в кабінеті фізики.

2000 – 2009 рр. – викладав в Рішельєвському ліцеї Одеси.

2009 – 2017 рр. був директором Овідіопольського НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія”.

Співзасновник програми дистанційного навчання "Osvita-online”.

Політичний бекграунд

2006 р. – балотувався до Одеської обласної ради за списком блоку "Наша Україна”.

2015 – 2019 рр. – депутат Овідіопольської районної ради (Одеська область) по 10 округу (смт. Овідіополь) від "Аграрної партії України”.

2017 – 2019 рр. – працював заступником голови Одеської ОДА з гуманітарних питань.

2019 р. – обраний народним депутатом 9-го скликання по 140 округу (Одеська область) від партії "Слуга народу" як безпартійний. Член однойменної фракції. Заступник голови Комітету з питань освіти, науки та інновацій.

У Верховній Раді входить в такі групи: Член групи з міжпарламентських зв'язків з Литовською Республікою, Республікою Польща, зі Сполученим Королівством Великої Британії та Північної Ірландії, з Азербайджанською Республікою, з Угорщиною, з Федеративною Республікою Німеччина, з Турецькою Республікою та Канадою.  

З 5 червня 2020 року – керівник Одеської обласної організації партії "Слуга народу".

Сім'я

Одружений. Дружина - Інна Павленко. Разом виховують доньку.

Декларація

Як свідчить декларація народного депутата Сергія Колебошина, в нього, окрім орендованої квартири в Києві, є квартира в Овідіополі 89,8 квадратних метрів та 20% квартири в Одесі. 

Народний депутат - співвласник ТОВ "Освіта-онлайн", йому там належать 25%. 

Ще заступником голови Одеської обласної адміністрації Сергій Колебошин встиг заробити 224 тис 421 грн та 160 тис 259 грн заробив народним депутатом. 

Дружина - Інна Павленко заробила 25,8 тис. грн в ТОВ "Освіта-онлайн", 21 тис. 387 грн в Рішельєвському ліцеї,  а також отримала соціальну виплату по догляду за дитиною 25 тис. грн. Готівкою подружжя зберігає 75 тис. грн.

У декларації минулого року готівки тоді ще заступник голови ОДА зберігав 79,5 тис. грн. Однак вже в декларації, яку він подав як кандидат на посаду заступника голови Комітету з питань освіти, науки і інновацій вказані 29 тис грн готівки.    

Скандали

Пожежа в одеському коледжі. Фігуранта справи поета Андрія Хаєцького відпустили з СІЗО. Хаєцького взяли на особисту поруку двоє нардепів - Сергій Колебошин і Анатолій Урбанський.

Соцмережі вибухнули обуренням через те, що на уроці хімії зірковий "учень" комік Ігор Ласточкін – ведучий "Розсміши коміка", розмовляв російською, а учитель не попросив його перейти на державну, як це мало відбуватися в будь-якій українській середній школі.

"А після того, як другий зірковий гість Дмитро Коляденко, який завітав на урок англійської для 8 класу, також не спілкувався державною, стало зрозуміло, що російська під час онлайн-уроків не була прикрою випадковістю", - йдеться у повідомленні.

Як розповів "Главкому" нардеп від "Слуги народу", член профільного комітету Сергій Колебошин, після кількох випусків, де викладачі припустилися помилок, до підготовки уроків долучили редакторів, відповідальних за випуск. "Ці редактори – викладачі, підбором яких займалися у Міносвіти", - зазначив він. За словами парламентаря, редактори переглядають готовий випуск після того, як матеріал відзнятий і змонтований.

Перед призначення Колебошина керівником Одеської обласної організації партії "Слуга народу" прес-служба політичної сили, спочатку у соцмережі поширила інформацію про призначення головою облорганізації КВНщика і підприємця Сергія Альперсона - хорошого знайомого президента Володимира Зеленського. Однак через кілька хвилин публікацію видалили.

 


24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
Росіяни вдарили "Іскандером" по залізниці у Смілі на Черкащині
25 квітня 2024, 11:08
На Сумщині прикордонники відбили напад російської ДРГ
25 квітня 2024, 10:44
Митрополита Святогірської лаври взяли під варту
25 квітня 2024, 10:06
У Харкові частково відновили роботу зруйнованої телевежі
25 квітня 2024, 09:45
На Дніпропетровщині внаслідок російської атаки пошкоджений газопровід
25 квітня 2024, 09:20
У Німеччині відповіли, чи позбавлятимуть чоловіків з України статусу біженців
25 квітня 2024, 08:54
Українській бійці знищили ЗРК "Бук-М1", який готувався до пуску ракет
25 квітня 2024, 08:42
Окупанти обстріляли з артилерії громаду на Миколаївщині: наслідки
25 квітня 2024, 08:30
Росіяни атакували Черкащину: пошкоджений об'єкт інфраструктури, є постраждалі
25 квітня 2024, 08:22
За добу – 104 боєзіткнення: дані Генштабу про ситуацію на фронті та втрати окупантів
25 квітня 2024, 08:09
 
Литвиненко Олександр Валерійович
Секретар Ради національної безпеки та оборони
Євлаш Ілля Олегович
Речник Повітряних сил ЗСУ
Самойленко Олександр Степанович
Голова Херсонської обласної ради
Всі досьє »