UA | RU
13 липня 2023, 15:41

У росіян під Запоріжжям шалені втрати: привезли нові крематорії для "двохсотих"

Фото з відкритих джерел

Російські окупанти привезли в передмістя Токмака Запорізької області два нові крематорії

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону, пише RegioNews.

Він зазначив, що у ворога великі втрати на Запорізькому напрямку та внаслідок "бавовни" на окупованій території.

"Сморід навколо Токмака стоїть такий, що ворог вже не може це ігнорувати", - зазначив Федоров.

За його словами, окупанти не забирають своїх "200", тому "підігнали крематорії, щоб приховати свої втрати на Запорізькій лінії фронту".

Федоров розповів, що останніми днями на окупованій території Запорізької області багато "бавовни" - знищуються ворожі склади боєприпасів, місця скупчення російських військових. При цьому розповів, що в Бердянську було знищено російського генерала.

"Два дні тому в одному з готелів на узбережжі Азовського моря, де проживав, за попередньою інформацією, один з генералів рашистської армії "щось сталося" і більше цей генерал не зможе керувати своїм військом проти нашої армії", - зазначив Федоров.

За його словами, після того, як туди ж приїхав спеціальний підрозділ Росгвардії "ОМОН" знову "щось сталося і ще керівництво ОМОНу не зможе більше керувати своїм особовим складом".

Федоров розповів, що вчора в передмісті Михайлівки в Мелітопольському районі наші військові змогли знайти заховані ворожі зенітно-ракетні комплекси С300 і вони були ліквідовані.

"Саме цими комплексами ворог постійно тероризує Запоріжжя, а також частину тимчасово окупованої Донецької області. Саме пускові установки цього маркування і наносять основну шкоду нашим містам, які не окуповані ворогом", - повідомив мер Мелітополя.

Нагадаємо, за даними Генштабу, на Бердянському напрямку під час наступу Збройні сили мають частковий успіх уздовж лінії фронту, ініціатива повністю в українських військових.

17 травня 2024
Квартирне питання: де українці купують найбільше житла і чому у Києві більше не придбати дешевих осель
Повномасштабна війна позначилась на усіх сферах життя в Україні. Не став виключенням і ринок нерухомості, адже ситуація на ньому сьогодні вкрай відрізняється від тієї, що була до 24 лютого 2022 року. ...
09 травня 2024
Тариф на світло: на скільки та коли може зрости
Ще після закінчення опалювального сезону в медійному просторі все частіше почали точитися розмови про підвищення тарифів на електроенергію для населення. Наразі до цих обговорень підключилися також оф...
26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...