UA | RU
07 березня 2024, 16:57

На Волині знайшли паспорт та речі 17-річної дівчини, яка зникла майже три тижні тому

фото: поліція

У Камінь-Каширському районі, де з 17 лютого розшукують 17-річну студентку із села Седлище, пошуковці знайшли речі дівчини: гаманець з ID-паспортом та пов'язку на голову. Дівчину шукають у лісовій і болотистій місцевості

Про це розповіла інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич, передає RegioNews з посиланням на "Суспільне".

З її слів, пов'язку знайшли орієнтовно за 50 метрів від пальта, яке раніше, наприкінці лютого, в лісі виявили оперативники. Гаманець і паспорт знайшли неподалік.

"Пов'язку її знайшли біля болота, і гаманець із паспортом, але не все разом. Зараз там просто болото, вода прибула. Оперативники вже орієнтуються, де її шукати. Водолази пошукові роботи проводити не можуть, бо всюди болото і там неглибоко", — сказала Балдич.

До пошуків студентки залучені правоохоронці, військові, прикордонники, лісівники та місцеві жителі. Марина Балдич додала, що територію пошуку постійно розширюють, відпрацьовуючи зони місцевості за картою.

Як повідомлялося, про зникнення дівчини стало відомо 17 лютого. Того дня вона була на відпочинку з друзями поблизу села Угриничі. Свій телефон дівчина залишила в автомобілі та пішла в невідомому напрямку.

За даними правоохоронців, востаннє 17-річну студентку бачили біля лісопосадки.

Пошукові роботи в лютому також тривали в річці Стохід в селі Угриничі, де обстежували поверхню акваторії річки та дно водойми.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності