UA | RU
23 листопада 2020, 15:35

Стало відомо, скільки вже склали протоколів через порушення карантину вихідного дня

Загалом, була припинена робота 1347 суб'єктів господарювання
Загалом, була припинена робота 1347 суб'єктів господарювання
Фото з відкритих джерел

В Україні за 21-22 листопада правоохоронці склали 1144 адміністративних протоколів за порушення правил карантину вихідного дня. Загалом, була припинена робота 1347 суб'єктів господарювання.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції, пише RegioNews.

Так, були закриті 969 закладів торговельного та побутового обслуговування, 327 закладів громадського харчування, 18 закладів з надання послуг розміщення, 22 торгово-розважальних центрів, 5 спортивних залів і басейнів, 4 дискотек і нічних клубів, а також 2 театру, кінотеатру чи музею.

"За результатами перевірок на представників закладів складено 1144 адміністративних протоколів. Також протягом вихідних розпочато дві кримінальні провадження за ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь) Кримінального кодексу України", - повідомили в поліції.

Крім цього було винесено 1395 постанов за перебування громадян в громадських будівлях, спорудах і громадському транспорті без масок.

Всього з початку дії карантину складено вже 58 034 протоколів, порушено 494 кримінальних справи.

Нагадаємо, у Києві за минулі вихідні правоохоронці склали 243 адміністративних протоколи через порушення карантинних вимог. Всього було перевірено 1509 об'єктів.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики