UA | RU
27 листопада 2020, 13:39

Головою Полтавської обласної ради переобрали Олександра Біленького

За його кандидатуру проголосував 71 депутат з 84 
За його кандидатуру проголосував 71 депутат з 84 
Фото: poltava.to

Полтавська обласна рада провела перше засідання першої сесії після місцевих виборів, які відбулися 25 жовтня. На засіданні обрали тимчасову президію, членів лічильної комісії, а також обрали голову облради.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на місцеве видання "Полтавщина".

Зазначається, що на посаду голови Полтавської обласної ради було висунуто лише одну кандидатуру - Олександра Біленького від партії "Довіра".

Результати голосування наступні: за Олександра Біленького проголосував 71 депутат, 12 депутатів проголосували проти, ще 1 бюлетень загубився.

Таким чином, Олександр Біленький вдруге став головою Полтавської облради.

Зокрема, новообраного голову облради привітав голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов: "Вітаю новообраного очільника облради Олександра Біленького. Я впевнений, що ми й надалі консолідовано продовжимо працювати на розвиток регіону. Бажаю кожному депутату сил і наснаги. До роботи!".

Окрім того, голова ОДА привітав депутатів облради та зазначив, що політика ніколи не повинна стати на заваді конструктивному діалогу, співпраці й руху вперед. "І сьогоднішнє голосування за голову облради – приклад єднання, пряма демонстрація того, що цей конструктивний діалог можливий", - додав він.

Нагадаємо, 22 листопада у Полтаві відбувся другий тур виборів мерів.

11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...