UA | RU
18 вересня 2020, 15:00

Степанов хоче залишитися міністром у випадку обрання до Одеської облради

Він обіцяє не брати активної участі у передвиборчій кампанії
Він обіцяє не брати активної участі у передвиборчій кампанії
Фото: Facebook

Максим Степанов планує залишитися на посаді міністра охорони здоров'я у випадку обрання депутатом Одеської обласної ради.

Про це він заявив під час спілкування із журналістами, передає RegioNews.

За його словами, він не збирається поєднувати обов’язки міністра та передвиборчу кампанію. Також Степанов запевнив, що все буде відбуватися згідно чинного законодавства і не буде жодних порушень.

Я розумію, що деякі зараз псевдореформатори і інші люди думають, що я піду у відставку з посади міністра. Не всі мрії збуваються", - сказав Степанов.

Відповідаючи на запитання, чи збирається він у відпустку, міністр сказав: "Не збираюся, у мене немає в цьому потреби ніякої".

Я не збираюся приймати участь активну у передвиборчій кампанії, їздити агітувати... Я працюю міністром охорони здоров'я. І в мене зараз от зранку до вечора, кожного дня, без вихідних: я займаюся реформуванням системи охорони здоров'я, я займаюся іншими питаннями, в тому числі, ковідом", - підкреслив міністр.

Він зазначив, що дуже важливо, аби на різних рівнях влади були люди, які здатні проводити реформи, зокрема й в медицині.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов підтвердив, що буде балотуватися в Одеську обласну раду від партії "Слуга народу".

За словами прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, міністри можуть балотуватися, але їм заборонено брати участь у агітації.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики