UA | RU
16 вересня 2020, 18:10

Поліцейські відкрили ще дві кримінальні справи через порушення виборчого процесу

Також складено 4 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом
Також складено 4 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом

Упродовж доби до ЄРДР внесено відомості щодо двох кримінальних правопорушень, а всього упродовж доби до поліції надійшло 38 заяв та повідомлень, пов’язаних з порушеннями виборчого законодавства.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на пресслужбу МВС.

Зазначається, що найбільше повідомлень зафіксовано по 5 - у місті Києві, Полтавській та Херсонській, по 4 – у Луганській та Миколаївській, по 3 – у Донецькій, Закарпатській та Кіровоградській, по 1 – у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Київській та Харківській областях.

Усього ж із 5 вересня територіальні органи Національної поліції зареєстрували 282 повідомлення, пов’язаних із виборчим процесом.

У Донецькій області - 56, 36 – у місті Києві, 29 – у Дніпропетровській, 19 – у Херсонській, 18 – у Луганській, 15 - у Кіровоградській, 14 – у Сумській, по 13 - у Волинській та Полтавській, по 8 - у Чернігівській, Закарпатській та Київській, 7 – в Одеській, по 6 – в Івано-Франківській та Миколаївській, по 4 – у Житомирській та Запорізькій, по 3 – у Вінницькій, Львівській, Черкаській та Чернівецькій, по 2 – у Хмельницькій та НПУ та по 1 – у Тернопільській та Харківській областях.

Упродовж доби до ЄРДР внесено відомості щодо двох кримінальних правопорушень.

"Усього до ЄРДР внесено відомості щодо 28 кримінальних правопорушень: 16 - пов’язані з порушенням виборчого законодавства, 12 – пов’язані з виборчим процесом", - наголосили в МВС.

Зазначається, що також складено 4 протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.

Нагадаємо, минулої доби поліція відкрила ще 5 справ за порушення виборчого процесу.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики