UA | RU
28 жовтня 2020, 11:21

У Миколаєві затримали групу розбійників, підозрюваних у серії нападів на території двох областей

Чоловікам загрожує до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна
Чоловікам загрожує до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна
Фото: з відкритих джерел

На в’їзді у Миколаїв правоохоронці затримали фігурантів низки розбійних нападів на території Миколаївської та Дніпропетровської областей.

Як передає RegioNews, про це повідомляє пресцентр МВС.

Двоє зловмисників, мешканці смт Казанка та Кіровоградської області, віком від 30 до 35 років, вже мали кримінальний досвід та раніше відбували покарання за вчинення розбоїв.

Поліцейські встановили, що лише на території Миколаївщини злочинці причетні до декількох розбійних нападів на помешкання громадян із застосуванням сили", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели обшуки в автомобілі, на якому пересувались зловмисники, та за місцем мешкання фігурантів. Під час затримання у одного зі злочинців поліцейські вилучили гранату РГО, а в ході обшуків – зброю та грошові кошти.

Тривають розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України "Розбій" та вирішуватиметься питання стосовно притягнення до відповідальності за незаконне зберігання гранати (ч. 1 ст. 263 ККУ).

Раніше повідомлялось, що правоохоронці проводять перевірку щодо ситуації з незаконними виборами голови і депутатів сільської ради, які були проведені в селі Чаусово-2 Первомайського району Миколаївщини.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики