UA | RU
23 жовтня 2023, 10:36

Фігурант справи про п'яні вечірки, на яких кривдили дівчат, відгуляв розкішне весілля

фото: соцмережі

Шоумен Юрій Ткач провів весілля блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями є учасником скандальної справи про "п’яні вечірки" в Києві, на яких споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у соцмережах

Увагу на це у мережі звернув журналіст Андрій Лохматов, передає RegioNews.

Він наводить скріни зі сторінки блогера, на яких видно, що весілля відбулося в одному з найдорожчих готельних комплексів країни Edem Resort Medical & Spa.

"От ви там обурювались тим, що Полякова, Пономарьов та Дзідзьо розважали прокурорів на весіллі в Emily Resort, яке коштувало десятки мільйонів гривень. Але це ще не все.

Приблизно в той самий час в іншому одному з найдорожчих готелів країни Edem Resort Medical & Spa відгуляв своє весілля фігурант гучної історії про блогерів з Івано-Франківська, які влаштовували вечірки в Києві, де, за версією слідства, спаювали дівчат, а потім вчиняли над ними сексуальне насилля, знімали це на відео, поширюючи його в мережі.

Тоді про це навіть зробив заяву президент Зеленський, який повідомив, що за фактом знущань над дівчатами розпочато кримінальне провадження і "є перші затримання зловмисників", додавши, що "насильству в Україні місця не буде".

Здавалось би, таким вчинкам суспільство поставило свою жорстку оцінку, розтавивши моральні кордони та орієнтири для молоді. Але, як виявилось, не все суспільство.

Олег Захаров, третій учасник тих "вечірок", який разом з другом заплатили 402 тисячі гривень застави кожен, аби вийти на волю на період слідства, на початку жовтня влаштував своє весілля в готелі, де тінейджери співали російський реп, розкидуючи по сцені стодоларові купюри.

А ведучим на цьому святі життя був відомий телеактор і комік Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому - все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати - прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників. Головне, аби вчасно і добре платили. Так і живемо", - розповів Лохматов.

На фотографіях, якими поділився у своїх закритих соцмережах сам наречений, Юрій Ткач сміється та обіймається з ним.

39-річний український комік і актор Юрій Ткач відреагував на скандальне весілля під Львовом фігуранта справи про "пʼяні вечірки", ведучим якого він став напередодні.

Зірка українських шоу та серіалів зізнався, що дізнався про скандальне минуле нареченого лише після розголосу в мережі.

"На превеликий жаль, про його скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А дізнався про цю гучну справу, тільки зі вчорашніх публікацій…" — почав своє звернення Ткач.

Ведучий додав, що, приймаючи комерційні замовлення, він із дружиною, яка є менеджеркою актора, першочергово запитують, чи дотичні люди, у яких він проводитиме весілля, до політики, та яку позицію щодо війни Росії в Україні вони мають.

"Водночас прізвища, профайли наречених чи будь-яка інша персональна інформація не завжди буває нам відома. Чи заслабкі це фільтри? Вже розуміємо, що так. Чи зроблені висновки? Однозначно, і колеги з ринку мають теж до них дослухатися. Ми живемо та працюємо в умовах великої війни, і як публічні люди, які несуть на собі відповідальність перед громадськістю, маємо дуже обережно ставитися до всього, що робимо", — зазначив Юрій Ткач.

Ведучий наголосив, що визнає ситуацію ганебною та що більше такого не повториться, а гонорар за проведене свято він передає на потреби українських військових.

"Щодо гонорару за це весілля — вже сьогодні передаю військовим "мавік" і "старлінк", які в тому числі були придбані за цей гонорар", — зазначив Ткач.

Нагадаємо, Олег Захаров — третій учасник справи про "п'яні вечірки", на яких знущалися з дівчат. У березні цього року хлопцю повідомили про підозру у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди.

За версією слідства, блогер вмовив неповнолітню дівчину взяти участь у стрімі.

"Дочекавшись, коли дівчина перебуватиме у стані алкогольного сп'яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої без її згоди", - йшлося у повідомленні.

Наприкінці березня хлопець вийшов під заставу у розмірі 402 тисяч гривень.

Нагадаємо, 7 і 8 жовтня під Львовом святкували пишне весілля експрокурора і колишньої співробітниці ДБР — Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. За даними ЗМІ, для заходу обрали п’ятизірковий комплекс Emily Resort, а гостей розважали українські зірки, зокрема ведучий Григорій Решетник, співачка Оля Полякова, співак Олександр Пономарьов, а також Дзідзьо.

У ДБР після резонансу заявили, що Роксолану Москву звільнили з бюро майже два роки тому і ДБР не може нести відповідальності за її вчинки. Представниця ДБР Тетяна Сап’ян також сказала, що розкішне весілля не варто пов’язувати з колишньою роботою молодят.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
У Львові жінка посеред міста намагалася порізати собі вени
02 травня 2024, 22:08
Росіяни накрили "Градами" село на Донеччині, загинула 12-річна дитина
02 травня 2024, 21:06
У 115 бригаді відповіли на звинувачення у провалі оборони у Очеретиному
02 травня 2024, 20:46
За добу на фронті відбулося понад 100 бойових зіткнень: найгарячіше на Авдіївському напрямку
02 травня 2024, 20:08
Росіяни обстріляли Нову Балку на Херсонщині, поранений місцевий житель
02 травня 2024, 19:39
Росія вдарила бомбами по Дергачах: під час атаки постраждали 8 дітей та чоловік
02 травня 2024, 19:25
Обстріли Дніпропетровщини – пошкоджено житлові будинки, автомобілі та гімназію
02 травня 2024, 19:18
РФ била по Харківщині ракетами та дронами: 2 цивільних отримали поранення, є руйнування
02 травня 2024, 18:56
Проблема хрущовок в Україні: Шуляк сказала, які варіанти рішення розглядають у Верховній Раді
02 травня 2024, 18:49
Артилеристи показали, як "Запорізька Січ" нищить окупантів на Донеччині
02 травня 2024, 18:20