UA | RU
05 січня 2024, 13:44

У Києві затримали п'яного водія, який збив жінку та втік з місця ДТП

Фото: Facebook

У Києві поліцейські затримали нетверезого водія, який збив жінку та втік з місця автопригоди

Про це повідомили в поліції Києва, інформує RegioNews.

"Потерпілу, 1986 року народження, було госпіталізовано до лікарні із численними забоями, черепно-мозковою травмою та переломом кісток тазу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

На спецлінію "102" від перехожих надійшла інформація про те, що нерегульованому пішохідному переході на проспекті Правди водій автомобіля "Хюндай" збив жінку та втік.

Невдовзі, за орієнтуванням, співробітники патрульної поліції розшукали транспортний засіб та зупинили його. 36-річний керманич перебував в стані алкогольного сп’яніння - прилад "Драгер" показав 2,24 проміле. Слідчі затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі готують повідомлення про підозру затриманому та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, раніше на Миколаївщині водій збив жінку на пішохідному переході та втік з місця ДТП. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 47-річна потерпіла з тілесними ушкодженнями була доставлена до медичного закладу.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності