UA | RU
12 червня 2024, 12:25

Окупанти обстріляли 17 населених пунктів Херсонщини: постраждали 3 цивільних

фото: Нацполіція

Минулої доби російські війська били КАБами, РСЗВ, артилерією та дронами-камікадзе по 17 населеним пунктам Херсонської області. Внаслідок ворожих обстрілів постраждали троє людей

Про це повідомляє RegioNews із посиланням на пресслужбу Національної поліції в Херсонській області.

Під вогнем загарбників перебували деокуповані території Бериславського та Херсонського районів. Так, від російських ударів потерпали Херсон, Токарівка, Станіслав, Зарічне, Антонівка, Новодмитрівка, Садове, Інгулець, Берислав, Тягинка, Бургунка, Монастирське, Нововоронцовка, Осокорівка, Михайлівка, Ольгівка та Львове.

"Поліція зафіксувала пошкодження 25 об’єктів: багатоповерхового та 16 приватних будинків, торгівельного комплексу й семи автомобілів, в тому числі службового автомобіля поліції", — йдеться в повідомленні.

Ворог завдав авіаційних ударів десятьма керованими бомбами по Тягинці, Токарівці та Зарічному, обійшлося, на щастя, без постраждалих.

З реактивних систем залпового вогню російські військові обстріляли Інгулець. Снарядами пошкоджено приватний будинок, постраждали двоє чоловіків віком 46 та 60 років, в обох травми голови.

Війська РФ із артилерії обстріляли Осокорівку, поранення зазнала 58-річна жінка, в якої медики діагностували контузію та посттравматичну приглухуватість.

Окупанти здійснили комбінований обстріл Станіслава із застосуванням дрону та артилерії. Боєприпаси з безпілотника скинули на вантажівку з гуманітарними наборами. На щастя, вибухівка не спрацювала, ніхто з людей не постраждав.

В Ольгівці артилерійським вогнем пошкоджено дев’ять приватних будинків.

З реактивних систем залпового вогню противник обстріляв Львове, у населеному пункті пошкоджено чотири будинки.

Дронами типу "FPV" російські військові атакували Михайлівку та Новодмитрівку, в результаті вибухів пошкоджено два приватні будинки.

Також росіяни вдарили по житловому кварталу в центральній частині Херсона. Через ворожу атаку пошкоджено шість автомобілів та багатоквартирний будинок.

Крім того, загарбники поцілили дроном по мікрорайону "Корабел" та завдали артилерійського удару по Дніпровському району. На місцях російських атак працювали всі профільні служби, які надавали допомогу постраждалим, ліквідовували та документували наслідки обстрілів.

Нагадаємо, раніше в ОВА показали наслідки обстрілу Дніпровського району Херсона.

28 червня 2024
Що буде з українськими чоловіками, які не оновлять дані до 16 липня
Все менше часу залишається у військовозобов’язаних до закінчення терміну, відведеного для оновлення військово-облікових даних. На всіх, хто цього все ж не встигне зробити, чекають неабиякі проблеми. R...
26 червня 2024
Як Тищенко вичерпав свій ліміт на скандали, і чому опальний нардеп сам "вирив" собі яму
Вже котрий день в інформпросторі обговорюється скандал з народним депутатом Тищенком, охоронці якого скрутили колишнього військового у Дніпрі. Нардепу вже оголосили підозру, а суд обрав запобіжний зах...
22 червня 2024
Пляжний сезон у містах України: де знайти місце для відпочинку на воді
Українці, які не мають змоги виїхати на відпочинок за кордон чи в інші курортні куточки України, шукають можливість провести відпустку чи вихідні біля води неподалік від дому. Втім, цьогоріч у багатьо...
21 червня 2024
Таємні візити голови "Нафтогазу” Чернишова до НАБУ, або чому йому слід забути про міністерський портфель
Чинний голова НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов потрапив у черговий скандал. Журналісти-розслідувачі з’ясували, що в його будинку мали пройти обшуки в межах одного з корупційних проваджень. Втім...