UA | RU
25 серпня 2021, 19:19

Михайло Добкін: На вулицях Харкова буде безпечно

Харків стане безпечним містом, якщо за порушення правопорядку каратимуть усіх - і пересічних громадян, і тих, хто називає себе активістами чи патріотами

Про це під час зустрічі з харків'янами заявив лідер громадської організації "Наш Дім – Харків", харківський міський голова у 2006-2010 роках Михайло Добкін.

Зокрема, Михайло Добкін заявив, що він докладе всіх своїх зусиль для того, щоб навести порядок на вулицях Харкова, подобається це комусь чи ні.

"Люди не повинні боятися виходити на вулиці міста. Жителі Харкова повинні розуміти, що їх ніхто не зачепить, а якщо зачепить – ця людина понесе відповідальність. Сьогодні, якщо спіймали п'яного хулігана за правопорушення, його притягують до відповідальності. А ось, якщо людина дістає з кишені "посвідчення", що він – активіст або патріот, його тут же відпускають. Такого не повинно бути", - вважає Михайло Добкін.

Лідер ГО "Наш Дім - Харків" також додав, що тимчасове керівництво Харкова сьогодні "грає в нащадків переможців над нацистською Німеччиною", але в той же час ці самі керівники міста братаються з націоналістичними об'єднаннями "Нацкорпус", "Фрайкор" і їм подібними. А деяких представників цих рухів, нагадав Михайло Добкін, запрошують навіть на засідання сесії Харківської міськради.

"У нашому місті проживає 111 народностей і ніколи у нас не було проблем, поки хтось не почав кричати, що вони - титульні, головні, а всі інші – сміття. Також були заяви, що ті, кому такий підхід не подобається - чемодан, вокзал, Росія, Азербайджан, Вірменія. Такого бути не повинно", - заявив Михайло Добкін.

Нагадаємо, раніше, коментуючи обшуки СБУ у членів Харківського осередку "Нацкорпусу", яких підозрюють у створенні злочинної організації, Михайло Добкін заявив, що якщо "ми хочемо порядку, розвитку, процвітання, руху вперед, то закон повинен бути на першому місці для всіх, незалежно від їхніх колишніх заслуг".




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися
Прикордонники знищили ворожу гармату "Рапіра” на Харківському напрямку: відео
29 березня 2024, 02:05
В Україну ввозили прекурсори під виглядом прального порошку
29 березня 2024, 01:20
У Вінниці судитимуть шахраїв, які за ​​50 тисяч доларів обіцяли посаду ректора одного з університетів
29 березня 2024, 00:36
На Житомирщині подружжя забило ножем приятеля до смерті
29 березня 2024, 00:04
Росія вперше за тиждень вивела у Чорне море ракетоносій з "Калібрами"
28 березня 2024, 22:24
В Одесі прогримів потужний вибух без оголошення тривоги — що трапилося
28 березня 2024, 22:11
Справа про підкуп начальника Сумської МВА – одному з депутатів обрали запобіжний захід
28 березня 2024, 22:03
Міномети, артилерія та дрони: росіяни за день обстріляли 12 громад на Сумщині
28 березня 2024, 21:49
Ворог атакує Україну дронами: які області в небезпеці
28 березня 2024, 21:35
Житель Закарпаття побив до реанімації колишню дружину, його затримали
28 березня 2024, 21:25