UA | RU
18 серпня 2023, 14:03

В Ужгороді вбили молодого лікаря

фото: pexels.com

17 серпня поліція Закарпаття повідомила про затримання підозрюваного у вбивстві 29-річного лікаря в Ужгороді

Про це інформує пресслужба Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, передає RegioNews.

Там нагадали, що інцидент стався 10 серпня пізно вночі в Ужгороді. На лінію "102" надійшло повідомлення про нанесення травм 29-річному чоловікові.

На місце події прибули правоохоронці, які встановили, що на дорозі стався конфлікт між водіями авто "Skoda" та "Volkswagen Touareg. Словесна перепалка переросла у бійку, під час якої водій позашляховика за попередніми свідченнями очевидців та даними записів камер спостереження завдав удари власнику "Skoda". Він впав на землю та втратив свідомість, а нападник втік з місця події. Травмованого чоловіка шпиталізували до реанімаційного відділення, однак врятувати його не вдалося.

Поліція встановила та опитала всіх осіб, які перебували на місці злочину. Зокрема, 24-річний ужгородець заявив, що саме він керував "Volkswagen".

Однак правоохоронці встановили, що він надав слідству неправдиві свідчення та ідентифікували справжнього фігуранта справи - 23-х річного мукачівця. Він підмовив знайомого, а сам намагався уникнути відповідальності. Його відправили у СІЗО.

Відкрито кримінальне провадження:

  • за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого);
  • ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) ККУ.

Щодо громадянина, який намагався взяти провину на себе, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 384 (завідомо неправдиве свідчення) ККУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Черкасах чоловік вбив дружину, а після цього вчинив самогубство.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності