UA | RU
06 вересня 2023, 09:57

Фонд Парамонова і SMK Group провели благодійний вечір та зібрали 1 млн гривень на лікарні

SMK Group в партнерстві з Фондом Дениса Парамонова провели благодійний вечір, на якому було зібрано 1 млн гривень. Всі кошти підуть на закупівлю медичного оснащення для лікарень країни

Про це повідомляє пресслужба Фонду Парамонова.

Для учасників заходу були доступні ексклюзивні лоти, як, наприклад, жилет SMK з автографом Дениса Парамонова чи єдина в своєму роді картина "Родина СМК".

Головним став лот — картина Андрія Копчака, "Таємниця вічності", робота відомого митця, що є членом Спілки художників України. Картину з власної колекції передав засновник Фонду Денис Парамонов для благодійного вечора, щоб ще більше коштів було направлено на допомогу лікарням.

"Це вже не перший спільний захід з SMK Group: група компаній і раніше передавала Фонду кошти на реалізацію програм і проєктів. Так було придбане необхідно обладнання для станції швидкої допомоги, надана допомога закладам освіти і культури, оснащена спортивна школа. Минулого тижня компанії виповнилося 20 років, тому вирішили присвятити благодійний вечір цій даті. Дякуємо всім за довіру Фонду, участь в акції і внески, які допоможуть лікарням України", - зауважили в Фонді.

Нагадаємо, у серпні Фонд Дениса Парамонова допоміг двом лікарням Чернігова, доставивши їм інвалідні візки, шприци, матраци, ковдри та розхідне приладдя.

Також у червні Фонд Дениса Парамонова виступив партнером благодійного аукціону під час якого зібрано майже 100 тис. євро. Ці кошти будуть витрачені на закупівлю новітнього обладнання для лікарень з різних областей України.

Крім цього, раніше повідомлялось про те, що Фонд Дениса Парамонова допоміг доставити сучасне обладнання для 50 лікарень у 10 областях України і ця благодійна місія буде продовжуватись й надалі.

Також Фонд Дениса Парамонова доставив нові меблі для кухні Фумінорі Цучіко, який переїхав до Харкова, щоб надавати підтримку місцевим жителям у час війни. Завдяки новому обладнання волонтер зможе збільшити кількість безкоштовних обідів.

Також повідомлялося, що Фонд Дениса Парамонова передав до медичних закладів бус, УЗД-апарати, холодильні камери, спеціальні ліжка для пацієнтів, приладдя для рентген-апарату, генератори і станції Starlink для безперебійного інтернету та інше різноманітне медичне приладдя.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності