UA | RU
07 квітня 2020, 18:20

Замах на "Мультика" в Миколаєві: поліція знайшла місце засідки снайпера і зброю

Правоохоронці встановили місце засідки імовірного снайпера та зброю, з якої стріляли у відомого у Миколаєві бізнесмена Михайла Тітова, відомого як кримінальний авторитет "Мультик"
Правоохоронці встановили місце засідки імовірного снайпера та зброю, з якої стріляли у відомого у Миколаєві бізнесмена Михайла Тітова, відомого як кримінальний авторитет "Мультик"
Фото: поліція

Про це RegioNews повідомили у поліції.

Правоохоронці виявили зброю, з якої було скоєно замах. На технічному поверсі п'ятиповерхового житлового будинку по вул. Севастопольської, 47 був знайдений мисливський карабін "Сайга" калібру 7,62, знаряджений магазином, та гільза. Наразі зброя передана на проведення експертизи. Зброя буда викрадена у 2018 році і до цього належала приватній особі.

Слідство розглядає п'ять версій у зв'язку з замахом на вбивство місцевого бізнесмена. Серед ймовірних мотивів – помста, перерозподіл кримінальних сфер впливу в регіоні, конкуренція в бізнесі, неповернені борги та вбивство на замовлення.

Наразі поліція перевіряє усі можливі версії скоєння злочину. Пошуки зловмисників: як можливого замовника, так і виконавців, продовжуються. Санкція статті, що розслідується, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі аж до довічного ув’язнення.

У той же час адвокат бізнесмена Сергій Войченко звернувся до можливих очевидців вчорашнього замаху на території "Техноконтракту" в центрі міста і запропонував гроші за наявну інформацію. Своє відеозвернення він опублікував в Facebook.

"Наразі друзі і знайомі Михайла Миколайовича зібрали фонд у розмірі 1 млн грн., Який буде виплачений за інформацію, яка сприятиме розкриттю цього кримінального злочину", - заявив він.

Нагадаємо, що у центрі Миколаєва пострілом в голову поранили відомого кримінального авторитета "Мультика". По інформації місцевих ЗМІ, тільки завдяки тому, що охорона буквально за кілька хвилин доставила пораненого в лікарню, його вдалося врятувати. Він втратив близько 3 літрів крові і в лікарню був доставлений в стані геморагічного шоку.

Після того, як лікарі стабілізували стан, бригада щелепно-лицьових хірургів провела операцію, в ході якої були вшиті всі пошкоджені кровоносні судини. Стан хворого розцінюється як стабільно важкий. Він знаходиться в реанімації.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
Ворог 17 разів намагався прорвати оборону на Новопавлівському напрямку: зведення Генштабу ЗСУ
23 квітня 2024, 20:24
Ракетний удар по Дніпропетровщині: в ОВА уточнили дані про постраждалих та показали наслідки
23 квітня 2024, 19:56
Кличко розкритикував тимчасову спецкомісію по Києву та заявив про "спроби дискредитації"
23 квітня 2024, 19:36
Військовий зі Львівщини за 17 тисяч доларів відправляв ухилянтів за кордон
23 квітня 2024, 19:14
Чи підвищаться тарифи на газ для українців: у "Нафтогазі" ухвалили рішення
23 квітня 2024, 19:02
Кабмін виділив понад 8 млрд грн на будівництво фортифікацій
23 квітня 2024, 18:38
Росіяни вдарили артилерією по Сумщині, є поранені
23 квітня 2024, 18:35
Повітряні сили показали, як вночі збивали російські дрони на Півдні
23 квітня 2024, 18:06
Суд виніс вирок нацгвардійцю, який вбив п'ятьох людей на заводі "Південмаш"
23 квітня 2024, 18:03
На Великдень у Харкові закриють вхід на міські кладовища
23 квітня 2024, 17:28