UA | RU
16 вересня 2020, 12:29

Роман Гах йде в голови Борщагівської ОТГ від "Слуги народу"

Маючи великий досвід у житлосервісі Гах добре розуміє, з якими проблемами стикаються члени громади
Маючи великий досвід у житлосервісі Гах добре розуміє, з якими проблемами стикаються члени громади
Фото: з відкритих джерел

Роман Гах – депутат Софіївсько-Борщагівської сільської ради балотуватиметься на посаду голови Борщагівської ОТГ від партії "Слуга народу".

Про це Гах повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише RegioNews.

"Реформа децентралізації подарувала нам можливість об’єднатися і створити справді перспективну Борщагівську ОТГ. Життя в об’єднаній громаді дає нам великі можливості щодо покращення інфраструктури, благоустрою і вирішення нагальних проблем. Для цього в нас буде власний бюджет ОТГ - принципово інший, ніж бюджети окремих сільської, селищної або міської рад. В ньому буде лишатися більша частина податків, яка сплачується у нас в громаді. Ми будемо мати більше фінансів та інструментів для покращення життя в наших селах", - зазначив кандидат.

Роман Гах нагадав, що 11 років очолює житлосервіси, які обслуговують житлові комплекси на Софіївській Борщагівці, тому добре розуміє, з якими проблемами стикаються члени громади. "Ви мене добре знаєте, а я розумію проблеми Борщагівської ОТГ. Будучи депутатом сільської ради, я тільки переконався, що вирішувати проблеми самотужки або з невеликою кількістю однодумців у нинішній системі практично неможливо", - написав він.

Гах повідомив, що до нього звернулася партія "Слуга народу" з пропозицією піти від цієї політсили у голови Борщагівської ОТГ.

"Слуга народу" є партією, яка послідовно виступає за зміни на всіх рівнях, та має найбільшу підтримку виборців сьогодні. Я розумію, що чимало проблем Борщагівської ОТГ можна вирішити лише об’єднавши зусилля з центральною владою. Наприклад, будівництво "малої окружної" дороги, яка має розвантажити ситуацію із заторами, що так дошкуляють мешканцям громади. В мене є чітке бачення та покроковий план, як в наступні 5 років вирішити кричущі проблеми громади. Тому я ухвалив рішення піти у голови Борщагівської ОТГ від партії "Слуга народу", - зазначив він.

Роман Гах закликав людей, яким небайдуже майбутнє Борщагівської ОТГ та які мають власне баченням того, що потрібно зробити в першу чергу – писати свої пропозиції. "Я хочу бути з вами в конструктивному діалозі", - зазначив Гах.

Довідка: Роман Гах народився 6 вересня 1973 року в Боярці.

У 1990 році закінчив Боярську середню школу №1. Працював на Жулянському машинобудівному заводі за спеціальністю електромонтер. З 1998 року почав займатися підприємницькою діяльністю в сфері пасажирських перевезень.

У 2009 році очолив приватне підприємство "Житлосервіс "Софіївка", директором якого і сьогодні. У 2012 також за сумісництвом очолив приватне підприємство "Житлосервіс "Софіївка Клубний". Наразі Роман Гах - керівник обслуговуючих компаній ЖК "Софія", ЖК "Клубний", ЖК "Резиденція". Співзасновник компаній ТОВ "Укрлінк Груп" та ТОВ "Віздом Груп".

З 2014 року займається волонтерською діяльністю, особисто їздив на Донбас в 2015 році, де надавав допомогу цивільному населенню, що постраждало від збройного конфлікту.

В 2015 році обраний депутатом Софіївсько-Борщагівської сільської ради.

Одружений, має двох синів та дочку.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Київській області сформували 9 виборчих округів.

Читайте також: Роман Гах. Досье

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
Зеленський підписав указ про обмеження роботи онлайн-казино
20 квітня 2024, 11:13
Нічна атака на Україну: скільки цілей збила ППО
20 квітня 2024, 11:03
Ситуація на фронті та втрати ворога: інформація від Генштабу ЗСУ на 20 квітня
20 квітня 2024, 10:28
На Вінниччині вночі розстріляли поліцейських: один загинув
20 квітня 2024, 09:45
На Хмельниччині на хабарництві викрили голову військово-лікарської комісії
20 квітня 2024, 06:27
На Полтавщині тривають пошуки 13-річного хлопчика, який зник під час риболовлі майже тиждень тому
20 квітня 2024, 03:45
Смерть від рук вітчима: житель Миколаївщини забив 6-річного пасинка
20 квітня 2024, 01:24
В ДТП біля Львова загинув 12-річний велосипедист
20 квітня 2024, 00:32
Житель Миколаївщини отримав 15 років в'язниці за співпрацю з російськими спецслужбами
19 квітня 2024, 22:02
Буданов розповів подробиці знищення російського бомбардувальника Ту-22М3
19 квітня 2024, 21:19