UA | RU
18 червня 2024, 11:28
Прес-реліз

Як обрати систему автоматизації для їдальні

До відносно недавнього часу POS-системи асоціювалися з великими інвестиціями. Потрібен був сенсорний термінал, дороге програмне забезпечення та фіскальний принтер. З появою хмарних систем автоматизації більше не потрібно купувати дороге програмне забезпечення, натомість достатньо оформити щомісячну підписку за доступною ціною. Дорогий фіскальний реєстратор замінює програмний РРО, який забезпечує автоматичну онлайн-фіскалізацію в ДПС

Обираючи систему автоматизації для їдальні, насамперед варто визначити свої потреби. Функції POS-системи мають їх задовольняти.

Основні функції програми для обліку

Фінансовий облік

POS-система забезпечує моніторинг доходів і витрат закладу. Завдяки інструментам звітності ви можете відстежувати доходи з різних джерел, аналізувати витрати та оцінювати рівень прибутку.

Складський облік

Функція автоматичної інвентаризації одна з ключових для роботи їдальні. Завдяки ній ви можете в режимі реального часу бачити, яких інгредієнтів і продуктів на складі достатньо, а які потребують поповнення. Це дозволяє оптимізувати запаси та зменшити витрати.

Аналітика і статистика продажів

Управління їдальнею має базуватися на постійному контролі витрат і аналізі доходів. Запорукою фінансового успіху є грамотно складене меню, регулярний моніторинг продажів страв і винесення відповідних висновків. POS-система в режимі реального часу надає доступ до статистики продажів та інших цінних статистичних та аналітичних даних.

Управління працівниками

Ще одна корисна функція системи автоматизації — управління персоналом. Вона включає в себе планування графіку, облік робочого часу та нарахування заробітної плати працівникам.

Сучасні технології в POS системах

  1. QR-меню

Ця сучасна технологія має багато плюсів. Гостям не потрібно чекати, поки офіціант принесе їм меню. Вони мають миттєвий доступ до меню. Паперові меню складно дезінфікувати, вони швидко втрачають вигляд, а друкувати часто нові економічно невигідно. Тому QR-меню це також про безпеку для здоров’я і піклування про навколишнє середовище.

  1. Інтеграція ПРРО

Завдяки хмарним програмам обліку на зміну фіскальним реєстраторам (РРO) прийшли ПРРО — програмні реєстратори розрахункових операцій. Вони набагато дешевші та простіші в підключенні.

  1. Автоматизація доставлень

Хочете запустити доставку або кейтеринг від їдальні? Тоді обирайте POS-систему з модулем автоматизації доставлень.

Переваги автоматизації від Poster

Poster POS — одна з найпопулярніших POS-систем на ринку. Програму можна завантажити на ваше обладнання або придбати рекомендовані пристрої на сайті Poster. Хочете приймати онлайн-замовлення? Poster надає all-in-one рішення для прийому і управління замовленнями на доставку з вашого закладу.

На сайті компанії ви знайдете детальний опис того, які функції включає кожен з запропонованих тарифних планів. Таким чином ви можете налаштувати POS-систему під свої потреби і вподобання.

Рішення для ведення обліку в їдальні від компанії Poster це оптимальне співвідношення ціни і якості. Безкоштовний пробний період триває 14 днів, а підтримка клієнтів працює 24/7.

16 вересня 2024
МВС планує запровадити тотальний відеонагляд: чи варто хвилюватися українцям
До порядку денного Верховної Ради було включено законопроєкт про єдину систему відеомоніторингу стану публічної безпеки. У суспільстві це вже викликало певний резонанс, оскільки, мовляв, усі громадяни...
13 вересня 2024
Справа ексголови ОДА Резніченка може потопити кураторів "Велбуду" Тимошенка та Голика
НАБУ оголосило підозру колишньому голові Дніпропетровської ОДА Валентину Резніченку. Слідство вважає його причетним до масштабного розкрадання на дорожньому будівництві. Поки що він найвища посадова о...
09 вересня 2024
Хто такий Віктор Микита, та як зміниться регіональна політика ОП після його призначення
У рамках повного перезавантаження виконавчої та президентської вертикалі влади новим заступником керівника Офісу президента відповідальним за регіональну політику став Віктор Микита. На цю посаду він ...
05 вересня 2024
Путін демонстративно зневажає міжнародне правосуддя, але Україна отримала серйозний інструмент, щоб притягнути Росію до відповідальності
Володимир Путін вчергове показав, у що він ставить сучасну міжнародну систему – цього разу такий її важливий елемент як Міжнародний кримінальний суд. Візит російського диктатора до Монголії мав би зак...