UA | RU
18 червня 2024, 11:28
Прес-реліз

Як обрати систему автоматизації для їдальні

До відносно недавнього часу POS-системи асоціювалися з великими інвестиціями. Потрібен був сенсорний термінал, дороге програмне забезпечення та фіскальний принтер. З появою хмарних систем автоматизації більше не потрібно купувати дороге програмне забезпечення, натомість достатньо оформити щомісячну підписку за доступною ціною. Дорогий фіскальний реєстратор замінює програмний РРО, який забезпечує автоматичну онлайн-фіскалізацію в ДПС

Обираючи систему автоматизації для їдальні, насамперед варто визначити свої потреби. Функції POS-системи мають їх задовольняти.

Основні функції програми для обліку

Фінансовий облік

POS-система забезпечує моніторинг доходів і витрат закладу. Завдяки інструментам звітності ви можете відстежувати доходи з різних джерел, аналізувати витрати та оцінювати рівень прибутку.

Складський облік

Функція автоматичної інвентаризації одна з ключових для роботи їдальні. Завдяки ній ви можете в режимі реального часу бачити, яких інгредієнтів і продуктів на складі достатньо, а які потребують поповнення. Це дозволяє оптимізувати запаси та зменшити витрати.

Аналітика і статистика продажів

Управління їдальнею має базуватися на постійному контролі витрат і аналізі доходів. Запорукою фінансового успіху є грамотно складене меню, регулярний моніторинг продажів страв і винесення відповідних висновків. POS-система в режимі реального часу надає доступ до статистики продажів та інших цінних статистичних та аналітичних даних.

Управління працівниками

Ще одна корисна функція системи автоматизації — управління персоналом. Вона включає в себе планування графіку, облік робочого часу та нарахування заробітної плати працівникам.

Сучасні технології в POS системах

  1. QR-меню

Ця сучасна технологія має багато плюсів. Гостям не потрібно чекати, поки офіціант принесе їм меню. Вони мають миттєвий доступ до меню. Паперові меню складно дезінфікувати, вони швидко втрачають вигляд, а друкувати часто нові економічно невигідно. Тому QR-меню це також про безпеку для здоров’я і піклування про навколишнє середовище.

  1. Інтеграція ПРРО

Завдяки хмарним програмам обліку на зміну фіскальним реєстраторам (РРO) прийшли ПРРО — програмні реєстратори розрахункових операцій. Вони набагато дешевші та простіші в підключенні.

  1. Автоматизація доставлень

Хочете запустити доставку або кейтеринг від їдальні? Тоді обирайте POS-систему з модулем автоматизації доставлень.

Переваги автоматизації від Poster

Poster POS — одна з найпопулярніших POS-систем на ринку. Програму можна завантажити на ваше обладнання або придбати рекомендовані пристрої на сайті Poster. Хочете приймати онлайн-замовлення? Poster надає all-in-one рішення для прийому і управління замовленнями на доставку з вашого закладу.

На сайті компанії ви знайдете детальний опис того, які функції включає кожен з запропонованих тарифних планів. Таким чином ви можете налаштувати POS-систему під свої потреби і вподобання.

Рішення для ведення обліку в їдальні від компанії Poster це оптимальне співвідношення ціни і якості. Безкоштовний пробний період триває 14 днів, а підтримка клієнтів працює 24/7.

17 жовтня 2024
План перемоги Зеленського: як експерти оцінюють ініціативу президента
Напередодні президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді план перемоги над росією. Цей документ містить п’ять основних пунктів щодо того, як змусити рф припинити війну і за словами очіль...
10 жовтня 2024
Після війни в Україні залишаться не більше 25 млн людей – соціолог Володимир Паніотто
Скільки сьогодні громадян в Україні, чому підвищення народжуваності дасть економічний ефект лише за 20 років і чому без мігрантів з інших країни буде неможливо відновити Україну — про все це RegioNews...
04 жовтня 2024
Щоденні атаки "шахедів": нова тактика росіян чи економія ракет?
Протягом вересня росіяни щодоби запускали в бік України свої бойові дрони. Це своєрідний антирекорд для нашої країни, адже досі таких щоденних масштабних атак не було жодного місяця з початку повномас...
03 жовтня 2024
Як зміниться життя українців у жовтні: "листи щастя" від ТЦК, знижений тариф за світло та кешбек за вітчизняні товари
Жовтень принесе доволі багато змін у життя українців. Чому не слід забути подати документи на отримання субсидії для тих, хто її потребує, а також, хто може розраховувати на сплату за електроенергію м...
ЗСУ збили майже 60 російських дронів: ППО працювала у 12 областях
23 жовтня 2024, 09:18
Сумська податківиця позичила у 12-річного сина чималу суму та отримала дві квартири від матері-росіянки
23 жовтня 2024, 08:57
ЗСУ ліквідували ще майже 1,5 тисячі окупантів: дані про втрати ворога на 23 жовтня
23 жовтня 2024, 08:39
У поліції розповіли, у яких областях зафіксували найбільше підпалів військових авто
23 жовтня 2024, 08:33
На кордоні з Польщею в двох мікроавтобусах виявили заховані гаджети на 1,5 млн гривень
23 жовтня 2024, 08:30
На Прикарпатті суд виніс вирок багатодітній матері, яка адмініструвала Viber-групу про повістки
23 жовтня 2024, 08:17
ЗСУ показали, як німецькі танки Leopard знищують бронетехніку росіян
23 жовтня 2024, 08:03
Під Рівним трактор перекинувся у полі та на смерть причавив водія
23 жовтня 2024, 07:45
Українські бійці знищили вогневі позиції окупантів на Запорізькому напрямку
23 жовтня 2024, 07:20
Жительку Сваляви на Закарпатті судитимуть за колабораціонізм
23 жовтня 2024, 06:44