UA | RU
07 грудня 2020, 10:01

На засіданні ТВК у Кривому Розі помітили нардепа Шуфрича - ОПОРА

Також у місті помітили ще одного нардепа від ОПЗЖ
Також у місті помітили ще одного нардепа від ОПЗЖ
Фото: oporaua.org

На засіданнях Територіальної виборчої комісії після закінчення голосування на виборах міського голови Кривого Рогу спостерігачі "ОПОРИ" помітили народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Нестора Шуфрича.

Як передає RegioNews, про це йдеться у повідомлені громадянської мережі "ОПОРА".

Зазначається, що Шуфрич був присутній на засіданні Центральної районної у Кривому Розі ТВК. Окрім того, у місті на засіданні Металургійної районної ТВК був присутній ще один нардеп від ОПЗЖ Анатолій Бурміч.

В організації також повідомили про низку порушень під час оформлення документів. Так, на дільниці №121497 члени ДВК поїхали здавати протоколи та виборчу документацію, однак акт, згідно з яким здійснювалась видача копій протоколів, залишили на дільниці.

На дільниці №121604 у скриньці виявлено один бюлетень з іншої дільниці. А під час безперервного засідання Саксаганської районної ТВК члени ДВК №121647 привезли виборчу документацію, серед якої був незапакований акт розбіжностей.

Також зазначається, що у Саксаганській ТВК на безперервному засіданні були присутні одночасно двоє спостерігачів від кандидата Дмитра Шевчика. Спостерігач звернув на це увагу голови ТВК, після чого один зі спостерігачів покинув засідання.

Раніше повідомлялось, що за результатами звернень та повідомлень у поліцію Кривого Рогу під час другого туру виборів міського голови відкрито 2 кримінальні провадження та складено 2 адміністративні протоколи.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики