UA | RU
01 грудня 2020, 13:10

Таємниця локдауну вихідного дня

Нам обіцяли, що локдаун вихідного дня дозволить розірвати ланцюг захворювань. Насправді – НІ! Заяви міністра Степанова тому доказ.
Нам обіцяли, що локдаун вихідного дня дозволить розірвати ланцюг захворювань. Насправді – НІ! Заяви міністра Степанова тому доказ.

Суспільство шукає і не може знайти логіку цього ноу-хау влади.

Проаналізувавши різнопланову інформацію довкола локдауну вихідного дня, ми з колегами прийшли до висновків, які нас шокували.

Ми з вами здається стаємо свідками тотального цинічного рейдерства і мародерства з боку Владної команди. Коли група людей, яка накрала кошти на корупційних схемах вирішила ці кошти легалізувати. Як? Правильно – вклавши їх у якийсь бізнес!

Але купувати працюючий бізнес по перше дорого, а по друге, бізнесмен банально не схоче його продавати. Віджати бізнес у олігархів страшно, а ось рентабельний малий та середній бізнес тут вони сміливі.

Тепер описую як це працює.

Крок перший – вони мали визначити рентабельний бізнес. Підприємства, які не працюють у вихідні зменшують свою прибутковість в середньому на 40-50 %. Тож така політика "локдауну" веде вже до банкрутства частини підприємств і дає можливість інвентаризувати його рентабельність.

Крок другий - вони за рахунок загального локдауну доведуть підприємців до думки продавати бізнес хоч за якісь гроші.

Крок третій - це скупка за безцінь рентабельного бізнесу та легалізація мільярдних корупційних надходжень.

У нас є враження, що влада дурна і слабка, але насправді вона цинічна і прагматична.

 
Підписуйтесь на RegioNews
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...