UA | RU
08 апреля 2014, 12:16

На Київщині затримали грабіжника, який вкрав понад 100 тис. грн

На Київщині затримали чоловіка, який пограбував складське приміщення та побив міліціонера. Про це RegioNews повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.
На Київщині затримали чоловіка, який пограбував складське приміщення та побив міліціонера. Про це RegioNews повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Встановлено, що близько 4 години працівники патрульно-постової служби Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області несли службу в с. Петровське. Під час патрулювання правоохоронці помітили двох громадян, які вели себе підозріло. Один з них тримав в руках спортивну сумку. На прохання пред’явити документи, чоловіки з кулаками накинулися на міліціонерів. Одного з нападників затримали на місці події, іншому вдалося втекти. В спортивній сумці, яку так захищали нападники, виявили близько 100 тисяч гривень.

Після затримання чоловіка з’ясувалося, що за кілька годин до нападу на правоохоронців він пограбував склад в с. Петровське на суму понад 100 тисяч гривень.

За вказаними фактами слідчим відділом Києво-Святошинького райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 345 КК України (заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв) та ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка).

На даний час затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії.

Процесуальне керівництво здійснює прокуратура Києво-Святошинського району.




28 марта 2024
Деньги или армия: сколько нужно будет заплатить, чтобы иметь "экономическую бронь" от мобилизации
"Бронь" за налоги. Бизнес поддерживает, военные эксперты видят серьезные риски
18 марта 2024
Парламент вошел в зону турбулентности. Угрожает ли Верховной Раде политический кризис?
Верховная Рада, похоже, очутилась на пороге парламентского кризиса. За последние три недели нардепы смогли принять только одно решение в то время, когда в воздухе зависли важные для Офиса президента в...
09 марта 2024
Назначение Залужного послом в Великобритании: добровольно-принудительная ссылка или взвешенный шаг?
Бывший главнокомандующий ВСУ в ближайшее время может уехать работать в Лондон – президент готов назначить его послом Украины в Великобритании. Сможет ли Валерий Залужный после такой дипломатической до...
05 марта 2024
Конец "гуманитарке" на бумаге: какие изменения ожидают волонтеров с 1 апреля
В скором времени в Украине изменятся правила завоза гуманитарной помощи из-за границы. RegioNews разбирался, что изменится для волонтеров и с какими проблемами они могут столкнуться