UA | RU
17 лютого 2020, 17:25

Партію екс-голови ОДА презентували на Прикарпатті

Всеукраїнське об’єднання "Платформа громад" представили у Косівському районі. Організація заявила про себе наприкінці минулого року, відтоді проводить заходи у різних населених пунктах Івано-Франківської області.
Всеукраїнське об’єднання "Платформа громад" представили у Косівському районі. Організація заявила про себе наприкінці минулого року, відтоді проводить заходи у різних населених пунктах Івано-Франківської області.
Олег Гончарук. Фото із facebook сторінки організації

Про це повідомляє RegioNews із посиланням на facebook сторінку організації.

Очолив політичну партію "Всеукраїнське об’єднання "Платформа громад" Олег Гончарук. Він був головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації з вересня 2014 року до червня 2019-го року. Наразі він залишається депутатом Івано-Франківськіої облради, є головою фракції БПП "Солідарність".

За даними системи Opendatabot донедавна партія "Всеукраїнське об’єднання "Платформа громад" мала іншу назву – "Народна правда". Її очолював Артем Дубров, а з листопада 2019-го змінилася назва, адреса та керівник організації.

Як зазначають засновники об’єднання, до складу політсили можуть входити активні жителі області, які готові відкинути "велику політику" і на місцях робити все для покращення життя громад і громадян.

"Ми бачимо в новій політичній організації "Платформа Громад" ту політичну силу, яка пропонує іти з низу від громадянина, через сім’ю, об’єднану громаду до Соборної України. Вона пропонує формат роботи, який пов'язаний з децентралізацією, з місцевим самоврядування, з підтримкою об’єднаних територіальних громад. І в цьому її відмінність від інших політичних сил", - сказав депутат Івано-Франківської облради Дмитро Дзвінчук.

Головні постулати платформи – вільна людина, заможна родина, сильна громада та Соборна Україна. Запрошені на презентацію кажуть, що задекларовані цілі об’єднання їм до вподоби.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики