UA | RU
26 лютого 2021, 16:36

Довибори в Раду: рейтинг кандидатів на Івано-Франківщині

Близько 12% мешканців одномандатного виборчого округу №87 ще не визначилися
Близько 12% мешканців одномандатного виборчого округу №87 ще не визначилися
Фото Суспільне.Карпати

Соціологічна група "Рейтинг" оприлюднила результати опитування жителів 87 виборчого округу, в тому числі і щодо голосування на довиборах у Верховну раду 28 березня.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на соціологічну групу "Рейтинг".

Соціологічна група "Рейтинг" оприлюднила результати опитування жителів 87 виборчого округу. Зокрема, дослідила, за кого виборці округу голосуватимуть на довиборах у Верховну Раду, що відбудуться 28-го березня.

Серед кандидатів лідером є Олександр Шевченко, якого підтримують 42,8% тих, хто визначився і взяв би участь голосуванні. Руслана Кошулинського підтримують 21,4%, Василя Вірастюка – 15,8%, Марусю Звіробій – 8,1%. Рейтинг інших кандидатів значно нижчий. Так, Святослава Никоровича підтримують 3,7%, Юрія Голінея – 2,3%, Михайла Ноняка – 1,5%, Степана Брацюна – 0,4%. Тих, хто не визначився, – близько 12%, - йдеться в повідомленні.

Аудиторія: мешканці одномандатного виборчого округу №87 (Івано-Франківська область) від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком та статтю. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%. Терміни проведення дослідження: 14-22 лютого 2021 р. Замовник дослідження: PGR Consulting Group LLC.

Як повідомлялося 23 лютого про довибори в Раду, ЦВК зареєструвала Вірастюка та ще 9 кандидатів. Двом кандидатам Центрвиборчком відмовив у реєстрації.

11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...