UA | RU
05 листопада 2020, 11:32

Вибори 2020: Стало відомо, представники яких партій пройшли у міськраду Одеси

У другий тур на виборах мера вийшли Геннадій Труханов і Микола Скорик
У другий тур на виборах мера вийшли Геннадій Труханов і Микола Скорик
Фото: flickr

Одеська міська територіальна виборча комісія оголосила результати виборів депутатів в Одеську міськраду. Згідно з ними, новий склад міськради сформують представники п'яти партій. 

Про це інформує RegioNews з посиланням на облКВУ.

"За результатами виборів, до міськради проходять представники п'яти партій, а саме: "Опозиційна платформа - За життя", "Європейська солідарність", "Довіряй ділам", "Слуга народу" і "Партія Шарія", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підтримка виборців розподілилась наступним чином: за партію чинного мера Одеси Геннадія Труханова віддали голоси 51 тисяча 367 виборців, тобто 26,19%.

Другу позицію займає "ОПЗЖ" - 23,66%. Цю політичну силу підтримали 46 тисяч 466 виборців. "Третю сходинку" займає "Слуга народу" - 24 тисячі 435 виборців - 12,46%, четверте місце "Європейська солідарність" - 23 тисячі 274 (11,87%) і п'яте відповідно "Партія Шарія" - 13 тисячі 372 виборці - 6,82%.

Нагадаємо, раніше у міській ТВК назвали імена кандидатів в депутати, які перемогли на місцевих виборах до міськради, а також дату повторних виборів мера - 15 листопада. У другий тур вийшли Геннадій Труханов і Микола Скорик.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики