UA | RU
17 серпня 2020, 10:19

"Не знайшов нікого, окрім журналістів" - суддя Вовк про допит в НАБУ

Допит не відбувся
Допит не відбувся
Фото: з відкритих джерел

Голова Окружного адміністративного суду міста Києва Павло Вовк заявив, що сьогодні вранці 17 серпня, коли він прийшов на допит в НАБУ слідчого на місці не було. Тому через півгодини очікування Вовк пішов з НАБУ.

Як повідомляє RegioNews, про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

НАБУ — це наш Мідас тільки навпаки. Воно перетворює на цирк все, до чого торкається. Сьогодні о 8 годині ранку мав відбутися допит, заради якого вони так голосно і абсолютно незаконно ніби мене оголошували "в розшук". Я, як законослухняний громадянин, прийшов на призначений час, однак не застав у НАБУ нікого, крім журналістів", - написав він.

Вовк звинуватив слідчих НАБУ в тому, що вони зацікавлені виключно в піарі, а не в розслідуванні справи.

НАБУ потрібен лише піар і нічого більше. Краще б займалися своїм прямим призначенням, боротьбою з корупцією, а не створенням фейків", - зазначив Вовк.

За його словами, адвокати намагалися зателефонувати і з'ясувати, чому слідчий ігнорує власний захід, але він не брав трубку.

Раніше повідомлялося, що Павло Вовк заявив, що отримав повістку від Національного бюро розслідувань на допит 17-18 серпня.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності