UA | RU
13 березня 2024, 03:37

Суд звільнив від покарання жителя Дрогобича, який вкусив поліцейського

фото: поліція

У Дрогобичі судили чоловіка, який кілька разів вкусив за ногу патрульного поліцейського в приміщенні Дрогобицького відділу Пенсійного фонду України

Про це пише LVIV.MEDIA з посиланням на вирок, оприлюднений в Єдиному державному реєстрі судових рішень, передає RegioNews.

За матеріалами справи, випадок стався ще у липні 2018 року. Обвинувачений прийшов до Дрогобицького відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду України та відмовлявся покинути кабінет, попри численні прохання працівниці. Після деякого часу жінка викликала патрульних, щоб ті вивели його з її кабінету.

Правоохоронці впродовж двох годин просили чоловіка вийти та впустити інших людей, які прийшли на прийом. Врешті, працівники поліції взяли чоловіка під руки, щоб вивести його силоміць, проте він впав на підлогу, обхопив руками ногу одного з патрульних та кілька разів вкусив його, сказано у повідомленні. Після цього чоловік подзвонив у "швидку" та повідомив, що його б’ють.

У медіа пишуть, що під час засідання суду обвинувачений повністю заперечив свою провину та стверджував, що не кусав патрульного, а на підлогу впав через те, що працівники поліції його били, витягли його з кабінету силою та змушували піти з відділу Пенсійного фонду.

Попри те, що обвинувачений заперечив свою вину, кілька свідків підтвердили, що він покусав патрульного. Також зазначається, що ніхто з присутніх у той день у відділі Пенсійного фонду не бачив, щоб правоохоронці били обвинуваченого.

У зв’язку з цим Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав чоловіка винним у нападі на правоохоронця. Його засудили до трьох років ув’язнення, проте звільнили від покарання через закінчення строків давності справи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сумах до іспитового терміну засудили чоловіка, який вдарив поліцейську та показував їй свій статевий орган.

Також повідомлялося, що житель Хмельниччини, який вдарив поліцейського до струсу мозку, відбувся умовним покаранням.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності