UA | RU
29 січня 2024, 16:26

Садовий отримав нового радника з питань ветеранів: що про нього відомо

Фото: city-adm.lviv.ua

Радником міського голови Львова Андрія Садового з питань ветеранів та людей з інвалідністю став Дмитро Міхалець

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради, пише RegioNews.

33-річний Дмитро Міхалець родом із Хмельницького. Був активним учасником Євромайдану, добровольцем захищав Україну у зоні проведення АТО. Упродовж 2015 – 2023 років служив у патрульній поліції України в різних містах та на різних посадах, був заступником начальника Головного управління поліції Львівської області.

На новій посаді він планує в першу чергу працювати над збільшенням можливостей для соціалізації ветеранів у мирному житті, створення якісного ветеранського простору.

Довідка

Міхалець Дмитро Володимирович (33 роки) 13.03.1990. Родом із Хмельницького.

Був активним учасником Євромайдану. У 2014 році добровольцем у Збройних силах України брав участь у зоні проведення АТО.

У 2015 почав служити у новоствореній патрульній поліції, пройшовши конкурсний відбір. Був командиром роти патрульної поліції Києва.

У 2016 році працював начальником управління патрульної поліції Івано-Франківська.

У 2018 перейшов на службу у Хмельницький, очоливши Головне управління Національної поліції з напряму превентивної діяльності. Також періодично брав участь в АТО / ООС.

У 2019 році став заступником начальника Головного управління поліції Львівської області. Початок війни зустрів тут, на Львівщині, займаючись охороною громадського порядку.

Наприкінці 2022 року поїхав захищати Україну на передову. Командував батальйоном "Захід", який брав участь в операції зі звільнення Харківщини: спершу був заступником, а потім командиром батальйону. Пізніше батальйон брав участь у бойових діях на Бахмутському напрямку, в обороні Донецької та Луганської областей.

У 2023 році перейшов в окрему штурмову бригаду Національної поліції "Лють", боронив країну на Донецькому та Луганському напрямках.

Отримавши поранення, у січні 2024 року звільнений зі служби.

Проживає у Львові, виховує 7-річного сина.

Читайте також: досьє міського голови Львова Садового Андрія


26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності