UA | RU
27 вересня 2023, 13:13

У львівському трамваї померла жінка

фото ілюстраційне: t.me/lviv_adm

Вранці, 27 вересня, у львівському трамваї №8 померла жінка. Випадок трапився на вулиці Івана Франка. Пасажирку трамвая реанімували медики, проте врятувати її не вдалося

Про це повідомили у ЛКП "Львівелектротранс" та Львівському обласному центрі екстреної медицини, передає RegioNews з посиланням на "Суспільне".

Як розповіла речниця ЛКП "Львівелектротранс" Ольга Бачинська, на вулиці Франка на зупинці від центру, зайшла літня жінка. Їй стало погано, пасажири викликали швидку.

"Виїжджали медики. Там була асистолія, було діагностовано клінічну смерть. Впродовж 40 хвилин бригада проводила реанімацію. Через 40 хв реанімації поставлено діагноз — "біологічна смерть". Жінці приблизно 60 років, невідома особа", — розповіла речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва.

Через випадок, у русі трамваїв відбулася затримка.

"Затримка у русі відбулася на годину та 6 хв, були затримані трамвайні маршрути №3, 8 та 9. Станом на 10 ранку рух транспорту відновлено", — розповіла речниця "Львівелектротранс" Ольга Бачинська.

На місце виїхали правоохоронці. Як розповіла речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, ознак насильницької смерті не виявили. Також правоохоронці встановили особу жінки. Це 72-річна львів'янка.

Нагадаємо, у Львові, 13 вересня, трамвай наїхав на жінку, яка переходила колії в невстановленому місці. Внаслідок цього її шпиталізували до реанімації.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності