UA | RU
07 липня 2020, 11:54

Кандидат у мери Черкас Віктор Євпак припинив перемовини про співпрацю з "Слугою народу"

Євпаку не подобається партійна концепція відбору кандидатів у мери
Євпаку не подобається партійна концепція відбору кандидатів у мери
Фото: Віктор Євпак Facebook

Один з основних опонентів чинного мера Черкас Анатолія Бондаренка на майбутніх місцевих виборах відмовився від співпраці з партією «Слуга народу»

Про це Віктор Євпак розповів у відеозверненні до черкащан на своїй сторінці у Facebook.

Ніколи не приховував, що розглядав серед партнерів і партію "Слуга народу”, як найретинговішу на сьогодні. Мушу констатувати: досвід показав, що подібні перемовини для "Слуги народу” не є актуальними. У їхньому міському штабі недавно заявили, що нові незаплямовані люди втратили свою актуальність і час повертатися до "крєпких хазяйствєнніків”. Плюс до цього я виявив "квоти нардепів” у списках СН і решту всього того, що ми так "любимо”, - поділився Віктор Євпак.

Далі майбутній кандидат сказав, що на його думку успіх – "це про добір фахових і незаплямованих людей, а не про квотування". Тому Євпак вирішив призупинити перемовини з "Слугою народу".

Насамкінець Віктор Євпак додав, що відмова від співпраці зі "Слугами" не означає відмову від участі у місцевих виборах і закликав усіх охочих приєднуватися до його команди.

Як відомо, раніше у "Слузі народу" повідомляли, що ведуть перемовини з Віктором Євпаком та нардепом-шоуменом Олександром Скічком щодо балотування у мери Черкас від пропрезидентської партії.

Важлива інформація щодо майбутніх виборів до Черкаської міської ради і моєї участі в них. Друзі, як ви знаєте, останні...

Опубліковано Віктором Євпаком Понеділок, 6 липня 2020 р.

Довідка:

Віктор Євпак народився 7 червня 1985 року у Черкасах.

Закінчив Першу міську гімназію міста Черкаси.

У 2006 році завершив із відзнакою навчання у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана за спеціальністю "Право".

Після завершення виграв грант та поїхав на навчання у Центральноєвропейському університеті, де вивчився на юриста. У Будапешті працював над докторською дисертацією, однак повернувся в Україну.

У Києві заробляв гроші перекладом. Під час Помаранчевої революції зробив сайт і вів блог, де висвітлював події з Майдану. Після революції поїхав до США на три місяці. Повернувшись в Україну, почав працювати в американській компанії віддалено.

З 2009 року Євпак очолює компанію eKreative. Станом на серпень 2019 року компанія є однією з найбільших ІТ-фірм Черкас, у якій працюють понад 150 осіб. eKreative спеціалізується на розробці додатків, сайтів та онлайн-систем. Найвідоміші стартапи компанії – Kidslox, FoodHacker, MapaMagic.

У 2015 році Віктор Євпак очолив громадське об'єднання "Нові люди", яке фінансує проекти, спрямовані на розвиток міста, а також проводить власні заходи, що об'єднують людей із новим баченням розвитку Черкас.

У 2017 році Віктор Євпак став співзасновником ГО Cherkasy IT Cluster, мета якою є розвиток ІТ сфери у Черкасах, а 2018 року став учасником проєкту "Нові лідери" та увійшов зі своїм проєктом Є-ФОП у топ-100.

IT-компанія Віктора Євпака віддає весь прибуток на благодійність. Фірма працює за британською моделлю CIC (Community interest company), тобто, виплачується зарплата, а все, що залишається після цього, йде на різні проекти. Так у 2014 році компанія забезпечувала їжею всіх ВПО у Черкасах.

Під час виборів Президента України 2019 року координував ініціативу "Чесні вибори", яка об'єднала близько сотні волонтерів-спостерігачів.

У 2019 балотувався в народні депутати України по одномандатному округу № 194 від партії "Голос". За результатами голосування посів друге місце, набравши 11,2 % голосів.

Читайте також: Ноунейми Зе: хто очолив регіональні організації "Слуги народу" в центральній Україні

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
Окупанти щонайменше 7 разів вдарили по селу на Херсонщині: є поранений
16 квітня 2024, 13:17
Нардепа, який на смерть збив 18-річну дівчину на Житомирщині, судитимуть: деталі
16 квітня 2024, 13:07
Законопроєкт про мобілізацію передали на підпис Зеленському
16 квітня 2024, 12:59
У Полтаві судитимуть військовослужбовця, який п’яним влаштував смертельну ДТП
16 квітня 2024, 12:48
На Франківщині рятувальники загасили сильну лісову пожежу: подробиці
16 квітня 2024, 12:28
Прикордонники знищили дві ворожі гармати "Рапіра” на Харківському напрямку: відео
16 квітня 2024, 11:59
Російські війська обстріляли міста та села Донеччини: є жертви
16 квітня 2024, 11:28
Росіяни змогли знищити Трипільську ТЕС, оскільки в України закінчились ракети для її захисту, – Зеленський
16 квітня 2024, 11:14
На фронті загинув мер Лебедина Олександр Бакликов
16 квітня 2024, 10:54
Замах на очільника Херсонщини Прокудіна: СБУ затримала російського агента
16 квітня 2024, 10:30