UA | RU
06 сентября 2019, 12:41

Хлопець місяць освідчувався дівчині, а вона цього не помітила

Чоловік освідчувався своїй подрузі багато разів, а вона цього й не помітила. Як це можливо?

30-річний Еді Окоро з Герефордширу обрав дещо незвичний спосіб освідчитися Келлі Рід. Він вирішив зробити якомога більше фото з обручкою. При цьому його кохана не повинна була помітити її.

Протягом місяця Окоро робив фото, на яких він тримав обручку перед Келлі, коли та спала, дивилась у бінокль на прогулянці або стояла на касі у магазині.

Він навіть підкинув обручку у скриньку, де 28-річна Келлі зберігає свої прикраси. Та все марно.

Чоловік з обручкою

"Ті, хто пройшов через це, знають, як хочеться розказати про своє кохання так, щоб це стало відображенням вас і вашої пари, - написав Еді у Facebook. - Деякі планують флешмоб, ховають обручку в їжу або навіть замовляють цілу вивіску із заповітним запитанням. Але це не мій варіант, тому що "Еді не планує" ... Я - імпровізатор".

Обручка в руці

Обручка і бінокль

"Ідея полягала в тому, щоб зробити якомога більше смішних фото, поки я не знайду найкращий момент для освідчення, або поки вона мене не зловить", - написав Еді Окоро в соцмережі.

Обручка і прикраси

рЧоловік з обручкою

Допис Еді Окоро у Facebook отримав 56 тисяч "шерів", а відео, на якому він тримає обручку і сміється, тоді як його подруга чистить зуби, повернувшись спиною, - 1,5 млн переглядів.

Пізніше чоловік все-таки виклав фото з нареченою, на руці якої красувалася обручка. А от довгоочікуване освідчення закохані залишили в таємниці.

Еді Окоро та Келлі Рід

16 апреля 2024
Встреча с Папой Римским и полные бусы гуманитарки: как итальянский благотворитель помогает прифронтовой Харьковщине
С началом полномасштабной войны украинцы не на словах почувствовали заботу со стороны европейских друзей. Страны ЕС с радостью принимали украинских женщин с детьми, а в саму Украину все чаще стали при...
11 апреля 2024
Запрет ездить на авто, отмена дембеля, обязательная ВВК: что прописано в принятом законе о мобилизации
Какие изменения ожидают военнообязанных, когда закон об усилении мобилизации вступит в силу
05 апреля 2024
Е-кабинет военнообязанного, армия с 25 лет и изменения для ограниченно пригодных: что нужно знать о новых правилах мобилизации
Пока Верховная Рада готовится рассматривать во втором чтении законопроект об усилении мобилизации, президент подписал несколько уже проголосованных законов, которые также вносят изменения в мобилизаци...
28 марта 2024
Деньги или армия: сколько нужно будет заплатить, чтобы иметь "экономическую бронь" от мобилизации
"Бронь" за налоги. Бизнес поддерживает, военные эксперты видят серьезные риски