UA | RU
01 грудня 2023, 12:48
Реклама

Електричні зубні щітки: Чим вони кращі за звичайні і як обрати свій варіант

Саме від якості зубної щітки залежить в якому стані будуть зуби. Так, якісна зубна паста теж важлива, але насправді увесь секрет очищення зубів криється саме в зубній щітці, адже її робота повинна покривати усю поверхню зуба і навіть в найбільш, задавалося б, недоступних місцях

Інтернет-магазини сьогодні пропонують дуже широкий вибір електричних зубних щіток, адже лише вони можуть надати відмінний результат під час чищення зубів.

Чому варто обрати електричну зубну щітку

Провідні стоматологи світу вже давно клінічно довели, що саме електричні зубні щітки можуть видаляти навіть до 100% зубного нальоту. Звісно, таким результатом звичайна щітка похизуватися не може, адже її щетини не завжди можуть дістатися важкодоступних місць: між зубами, біля ясен та на внутрішній стороні зуба. Електрична ж зубна щітка в усі ці важкодоступні місця без проблем дістається, що дає змогу очистити майже 100% поверхні емалі зуба.

Крім цього, на голівці електричної зубної щітки є набагато більше щетин, аніж на звичайній щітці, що знову ж таки дає можливість набагато краще очищувати зуби від нальоту. До того ж голівка електрощітки вироблена так, що вам не потрібно докладати якихось надзусиль, щоб почистити зуби. Також не потрібно думати, як дістатися у важкодоступні місця, між зубами.

Дуже важливо, що електрична зубна щітка не пошкоджує ясна, а це дуже важливо під час чищення зубів. Адже звичайною зубною щіткою не завжди можна розрахувати зусилля, що призводить до неприємних відчуттів для ясен.

Цінова політика дуже гнучка

Існує також міф про те, що електрична зубна щітка коштує надто дорого. Втім, це не зовсім так, адже на сьогодні інтернет-магазини пропонують дуже широкий вибір таких пристроїв для яскравої посмішки. Причому, деякі моделі електричних зубних щіток коштують навіть не набагато дорожче ніж комплект звичайних. З іншого боку, витративши певну суму одного разу, ви на роки отримуєте задоволення від чищення зубів і майже 100-відсотковий результат боротьби з карієсом. Якогось спеціального обслуговування електрощітки не потребують – їх потрібно лише регулярно заряджати, але це відбувається досить швидко і потребує мінімальної кількості електроенергії. Так, інколи потрібно змінювати саму насадку зі щетинами, але варто враховувати, що це все ж у багатьох випадках буде фактично так само по вартості, як і придбати якісну звичайну зубну щітку.

Особливо електричні зубні щітки подобаються дітям, адже усі ми знаємо, як більшість малечі не полюбляє чистити зуби. Тому аби зацікавити дітлахів в цьому вкрай важливому процесі, дитячі стоматологи радять спробувати саме електричну зубну щітку, адже здебільшого це викликає неабияку зацікавленість у дитини, що перетворює чищення зубів на справжню захопливу пригоду.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності