UA | RU
30 вересня 2021, 16:14
Реклама

Як вигідно зняти офіс в Києві в 2021 році

Оренда офісу - важливий крок для будь-якого бізнесмена. Якщо приміщення буде перебувати в правильному місці і буде володіти всіма необхідними функціями і параметрами, то і фірма буде розвиватися швидше

Як правило, найкращий варіант для розвитку бізнесу - оренда офісу в центрі Києва.

Оренда офісу в центрі Києва: головні переваги

Зняти офіс в центрі Києва в 2021 році - вигідно вкласти гроші. Як правило, всі офіси в центрі міста мають вигідне місце розташування.

Близькість до основних транспортних магістралей і станцій метро, ​​дозволяє за короткий термін добиратися до офісу з будь-якої точки міста, а це значить, що співробітники можуть швидко добиратися на роботу, без запізнень. Також розташування приміщення в центрі Києва дозволяє частіше зустрічатися з клієнтами і діловими партнерами, а також проводити різні заходи.

Тим більше, що в столичних бізнес-центрах є великий вибір приміщень, на будь-який смак і бюджет.

Основні переваги:

  • Розвинена інфраструктура,

  • вигідне розташування

  • Можливість дістатися до офісу громадським транспортом,

  • Близькість до потенційного клієнта,

  • Гарна прохідність людей,

  • Необхідні інженерні мережі,

  • Швидкісний інтернет,

  • Можливо оперативно дістатися з будь-якої точки міста.

Історичний центр Києва вважається одним з найпрестижніших районів міста. Розташування офісу в центрі Києва дозволяє милуватися красивими видами, архітектурою, парками і скверами, прямо з вікон кабінету. Крім того, оренда приміщення в центрі міста дозволяє будь-якої фірми підтримувати образ престижної організації.

Офіси в центрі Києва: цінова політика

У центрі столиці є велика кількість офісної нерухомості. Відповідно не складає труднощів знайти підходящий варіант.

Однак варто врахувати, що в центральних районах Києва висока вартість орендної плати. Однак якщо фірма змогла дозволити собі офіс в центральному районі Києва, значить, вона успішна і її діяльність процвітає.

В середньому престижне офісне приміщення в центрі Києва можна зняти від 18 доларів за квадратний метр на місяць. Є більш дорогі і бюджетні варіанти. Все залежить від умов і стану будівлі.

У 2021 році багато орендодавці роблять відмінні знижки для підприємців. Тому офіс в центральній частині міста можна знайти за вигідною вартості.

Вартість оренди значно нижче, ніж придбання приміщення. Взявши в оренду офіс, можна істотно заощадити, а всі кошти пустити в оборот на розвиток фірми. Відповідно оренда офісу в центрі міста - це вигідне капіталовкладення.

На сайті riabova.io можна оперативно підібрати офіс в будь-якому районі міста. Представлені приміщення в бізнес-центрах, а також офіси в житлової та комерційної нерухомості.

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...