UA | RU
22 березня 2024, 08:44

Масована атака: на Миколаївщині пошкоджений енергообʼєкт

ілюстративне фото: з відкритих джерел

Зранку 22 березня внаслідок російської атаки у Миколаївській області зазнав пошкоджень обʼєкт енергетичної інфраструктури

Про це повідомляє Миколаївська ОДА, передає RegioNews.

"Сьогодні зранку, 22 березня, о 05:10 в Миколаївському районі внаслідок ворожої атаки пошкоджень зазнав обʼєкт енергетичної інфраструктури. Детальна інформація уточнюється. Постраждалих немає", – йдеться у повідомленні.

Вночі 22 березня сили та засоби протиповітряної оборони на Миколаївщині знищили ворожі чотири безпілотники типу Shahed 131/136.

Також повідомляється, що вчора близько 14:30 Миколаїв зазнав ракетної атаки. Ворог застосував балістику. Удар росіяни завдали по об'єкту промислової інфраструктури, ймовірно, ракетою "Іскандер М".

Внаслідок атаки загинула одна людина. Поранень зазнали 10 людей, стан одного із постраждалих – важкий. Пошкодження у багатоповерхівках та приватному секторі не зафіксовано.

Також 21 березня о 09:37 ворог завдавав мінометних ударів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

Крім того, вчора о 12:00 артилерійські обстріли фіксувалися по селу Дмитрівка Куцурубської громади. Була пошкоджена лінія електропередач.

Нагадаємо, міністр енергетики Герман Галущенко повідомив, що внаслідок ракетної атаки по Україні 22 березня є влучання по об'єктах енергетичної інфраструктури.

У Харкові пролунали щонайменше 15 вибухів. Місто залишилося практично без світла, є проблеми з водопопостачанням.

У Львівській області під час атаки один з ударних безпілотників влучив в об'єкт енергетики.

Також уражена критична інфраструктура на Прикарпатті. За попередньою інформацією, постраждала одна людина.

У Дніпропетровській області під удар потрапила критична інфраструктура у чотирьох районах. Є перебої зі світлом та водопостачанням. Будуть введені графіки відключень.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності