UA | RU
13 вересня 2021, 12:18
Реклама

Чому варто піти на лазерну епіляцію

Зізнавайтеся, кого з вас втомила постійна необхідність голити небажане волосся? Якщо ви з тих людей, хто не сприймає рослинність на тілі й втомився весь час змагатися з докучливими волосками, лазерна епіляція може стати саме тією відповіддю, яку Ви так довго шукали

Що таке лазерна епіляція

Лазерна епіляція - це, без перебільшень, порятунок. Цей метод заснований на тому, що по тих ділянках, з яких ви хочете видалити волосся, фахівець проходить спеціальним обладнанням - лазером. Ці пристрої генерують світло певної довжини, яка дозволяє назавжди знищити волосяний фолікул. Згодом волосся на обробленій ділянці не росте від 1 року до 6 років. Величезний проміжок часу, погодьтеся, якщо порівнювати з результатами гоління, шугарингу або воскової епіляції.

Найбільш популярним і повсюдно використовуваним обладнанням для лазерної епіляції є діодний лазер https://massage-systems.com.ua/diodnye-lazery/, оскільки його налаштування є найбільш оптимальними для видалення навіть найжорсткіших волосків у важкодоступних областях тіла. Не дарма діоди вважаються золотим стандартом епіляції. За невеликий курс процедур вони можуть забезпечити тривалий результат.

А ось і одне з найважливіших: лазерна епіляція - це порятунок. Але не панацея. Не вдасться позбутися від усіх волосків за один сеанс (якщо це не область над верхньою губою) - буде потрібно курс процедур.

Їхня кількість залежить від побажань пацієнта і особливостей його організму. Адже при наявності певних протипоказань, включно з вагітністю і годуванням груддю, лікування не дозволено.

Тому завжди варто шукати фахівця, який має досвід проведення лазерної епіляції і зможе не тільки проінформувати вас про всі аспекти процедури, але і забезпечити відмінний результат без негативних реакцій. Це дуже важливо, адже лазери - не іграшка. Вони повинні використовуватися кваліфікованим лікарем, досвід якого підтверджений сертифікатом.

Де в Києві позбутися небажаного волосся

Хочете переконатися, що отримаєте бажаний результат без побічних ефектів? Тоді вам потрібна лазерна епіляція в Києві, що виконується в центрі лазерної косметології "DellaRossa", який розміщений ось тут. Спеціалізація центру - саме лазерна косметологія, тому всі фахівці мають профільну освіту і багатий досвід роботи з лазерами.

Крім того, в центрі використовується сучасне, сертифіковане обладнання, за допомогою якого можна отримати більш швидкий результат.

Якщо видалення волосся за допомогою лазера - це той метод, який ви давно шукали, тоді саме час спробувати.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності