UA | RU
01 травня 2024, 14:49
Прес-реліз

Як обрати топ-аксесуари для Мак і де найкращі ціни на них

Купити аксесуари для мак можна на виплат або за системою "Оплата частинами", що буде менш помітним для вашого бюджету

У багатьох інтернет-магазинах техніки Apple сьогодні продаються аксесуари для мак. Але перш, ніж купувати, слід пам'ятати два важливі моменти, щоб точно розраховувати на якість і довготу служби виробів:

  • аксесуари для мак повинні бути сертифіковані та оригінальні;
  • купуйте аксесуари для мак лише у перевірених інтернет-магазинах.

Apple Thunderbolt

Звичайно, одними з найпопулярніших виробів серед аксесуарів для мак є різні кабелі та зарядні пристрої. По суті, багато хто вважає це вже мало не витратними матеріалами. Особливо популярними сьогодні є кабелі Apple Thunderbolt, які зроблені за допомогою новітньої технології, що дає змогу забезпечити швидкість передачі даних через кабель у рази вище, ніж в останніх моделях звичайних USB-кабелів. Загалом нині роз'єм Thunderbolt підтримує технологію передачі з двома незалежними каналами 10 Гбіт/с кожен. Зручність додає і те, що ці кабелі мають довжину 2 метри, а тому ви без проблем можете підключити за допомогою пристрою, що мають порт Thunderbolt, до нового iMac або MacBook Pro.

Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter

Також великою популярністю сьогодні користуються Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter – багатопортовий адаптер, за допомогою якого можна підключати Mac або iPad Pro з підтримкою USB-C до дисплея HDMI.

Apple Magic Keyboard та Apple Magic Mouse

Звичайно, куди ж без мишок та клавіатур. У цьому сегменті аксесуарів для мак, як кажуть, є десь розгулятися. Наприклад, клавіатура Apple Magic Keyboard має сумісність із більшістю MacBook, iPhone, iPad, iPod, iMac, а її ціновий сегмент приємно порадує. Важливо, що безпроводова клавіатура, а тому вона підійде для всіх категорій користувачів: геймерів, офісних працівників, керівників різних рівнів тощо. Радіус дії цієї клавіатури – до 10 метрів, а зарядити її від 0 до 100% можна лише за дві години. Також для фанатів мак є кілька варіантів мишок Apple Magic Mouse з мультисенсорною поверхнею і вбудованим акумулятором, що перезаряджається, який при повному заряді забезпечує тривале використання мишки.

Apple 140W USB-C Power Adapter

У період тривалих поїздок або під час можливих відключень електрики дуже знадобиться Apple 140W USB-C Power Adapter. Це найновіший адаптер, який має потужність 140 Ват, а це означає, що практично будь-який ваш девайс буде дуже швидко заряджений від 0 до 100% без використання стаціонарного доступу до електрики.

Apple TV

А щоб мати постійний доступ до різного відеоконтенту, який регулярно оновлюється, варто придивитися до ТВ-приставки Apple TV. Цей пристрій дає змогу насолоджуватися всіма фірмовими сервісами Apple, а також пізнавати медіапростір інтернету.

17 жовтня 2024
План перемоги Зеленського: як експерти оцінюють ініціативу президента
Напередодні президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді план перемоги над росією. Цей документ містить п’ять основних пунктів щодо того, як змусити рф припинити війну і за словами очіль...
10 жовтня 2024
Після війни в Україні залишаться не більше 25 млн людей – соціолог Володимир Паніотто
Скільки сьогодні громадян в Україні, чому підвищення народжуваності дасть економічний ефект лише за 20 років і чому без мігрантів з інших країни буде неможливо відновити Україну — про все це RegioNews...
04 жовтня 2024
Щоденні атаки "шахедів": нова тактика росіян чи економія ракет?
Протягом вересня росіяни щодоби запускали в бік України свої бойові дрони. Це своєрідний антирекорд для нашої країни, адже досі таких щоденних масштабних атак не було жодного місяця з початку повномас...
03 жовтня 2024
Як зміниться життя українців у жовтні: "листи щастя" від ТЦК, знижений тариф за світло та кешбек за вітчизняні товари
Жовтень принесе доволі багато змін у життя українців. Чому не слід забути подати документи на отримання субсидії для тих, хто її потребує, а також, хто може розраховувати на сплату за електроенергію м...
Нічого шастати: розвідники показали, як нищать бронетехніку та гармати окупантів
18 жовтня 2024, 05:05
В Україні викрили мережу з продажу підробок техніки відомого бренду
18 жовтня 2024, 04:28
На Черкащині судитимуть "смотрящого" за Уманню, який планував вбивство судді
18 жовтня 2024, 03:32
Житель Дніпропетровщини під час сварки вдарив знайомого молотком по голові
18 жовтня 2024, 03:00
На Хмельниччині чоловік через ревнощі порубав сокирою співмешканку та сусіда
18 жовтня 2024, 02:27
На Буковині підприємець на своїх АЗС продавав фальсифіковане паливо
18 жовтня 2024, 01:52
Під Вовчанськом прикордонники засліпили росіян FPV-дронами
18 жовтня 2024, 01:21
На Вінниччині засудили чоловіка, який зґвалтував 12-річну дівчинку на очах у своєї доньки
18 жовтня 2024, 00:52
Прикордонники затримали 19 чоловіків, яких відправив у піший тур до Молдови анонім із інтернету
18 жовтня 2024, 00:05
У Маріуполі за загадкових обставин померли 13 російських військових
17 жовтня 2024, 23:53