UA | RU
27 січня 2021, 13:04

Нескоромний анонсував свою участь у пресконференції про "шокуючі фактори корупції в Україні" в Брюсселі

Підозрюваний у замовному вбивстві СБУшник викриє українських корупціонерів у Брюсселі
Підозрюваний у замовному вбивстві СБУшник викриє українських корупціонерів у Брюсселі
Фото з відкритих джерел

Telegram-канал від імені СБУ-шника Дмитра Нескоромного, нібито підозрюваного в замовленні вбивства, поширив анонс пресконференції Нескоромного в пресклубі Брюсселю.

Про це повідомляє "Telegram-канал Дмитра Нескоромного", передає RegioNews.

Тема пресконференції: "Шокуючі фактори корупції в Україні: колишній високопоставлений співробітник Служби безпеки України Дмитро Нескоромний розповість про зловживання високопосадовців країни".

Подія відбудеться у вівторок, 2 лютого 2021 року, пряма трансляція з пресклубу Брюссель Європа о 10.00 ранку за центральноєвропейським часом.

Колишній перший заступник Голови Служби безпеки України (2019-2020), колишній керівник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СумДУ Дмитро Нескоромний розповість про провокацію проти нього з боку чиновників СБУ, а також сенсаційні факти корупції на найвищих рівнях влади в Україні, - йдеться в анонсі.

Раніше повідомлялося, що був затриманий полковник Альфи, який готував вбивство керівництва СБУ. Причиною конфлікту може бути "боротьба різних кланів усередині СБУ".

Згодом з'явився телеграм-канал від імені СБУ-шника, нібито підозрюваного в замовленні вбивства. Автор каналу спростовує інформацію про затримання і подальшу втечу Дмитра Нескоромного.

Пізніше у "Telegram-каналі Нескоромного" пообіцяли розповісти про зв'язки Єрмака і відкати на "Великому будівництві". Автор каналу погрожує гучними викриттями.

24 січня в Офісі президента підтвердили причетність Нескоромного до замовного вбивства начальника главку СБУ. Дмитра Нескоромного оголосили в розшук.

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...