UA | RU
25 вересня 2020, 23:57

В авіакатастрофі під Харковом вижили четверо курсантів - Кучер (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ З МІСЦЯ ПОДІЙ)

Ймовірна причина падіння літака, за словами голови ОДА, відмова лівого двигуна
Ймовірна причина падіння літака, за словами голови ОДА, відмова лівого двигуна

Голова Харківської ОДА Олексій Кучер, який перебуває на місці авіакатастрофи, повідомив про попередні висновки фахівців про причини падіння літака.

Останні новини з місця подій повідомив голова Харківської області Олексій Кучер під час трансляції на Youtube-каналі, пише RegioNews.

У летіли на борту транспортного літака АН-26 були парашути, але сам літак не оснащено кріслами-катапультами. Тому загинуло так багато людей.

Також, за словами Кучера, четверо курсантів, які вижили, до зіткнення з землею встигли вистрибнути з Ан-26. Двох живих, які були госпіталізовані в лікарню раніше, готують до транспортування в Київ. В одного з тих, що вижили, стан вкрай тяжкий, другий перебуває у свідомості і може поволі говорити. Про стан ще двох виживших поки нічого не відомо.

Доля ще двох курсантів поки залишається невідомою, їх шукають в тутешньому лісі.

Також у соцмережах з'явилися неофіційні списки тих. хто летів у літаку. В лікарню, пишуть користувачі. забрали хлопців з прізвищами Вільховий і Зіб`юк (очевидно, це перші двоє виживших).

Нагадаємо, сьогодні, 25 вересня, під Харковом, поблизу Чугуєва, сталася авіакатастрофа - розбився військовий літак АН-26.

За станом на 23.00 відомо про 22-х загиблих і чотирьох виживших, які у вкрай важкому стані госпіталізовані в лікарню. Рятувальна операція триває.

Володимир Зеленський завтра прибуде на місце авіакатастрофи під Харковом .

Джерело в Міноборони припустило, що причиною падіння літака могла стати несправність двигуна.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності