UA | RU
10 червня 2020, 16:41

Володимир Зеленський приїхав із робочим візитом до Чернігова

У місті президента Зеленського зустріли з пікетами
У місті президента Зеленського зустріли з пікетами
Фото: val.ua

Президент розпочав візит до Чернігова з відвідування обласної станції швидкої допомоги, де його очікувало кілька груп протестувальників

Про це пише RegioNews з посиланням на val.ua.

Дві групи мітингарів, незалежно одна від одної, вимагали у президента сприяти у розслідуванні загибелі дітей. На думку учасників акції, поліція зволікає з об`єктивним розслідуванням цих двох кримінальних справ.

Зеленського у Чернігові зустріли пікетами

Зеленського у Чернігові зустріли пікетами Більше читайте тут - https://val.ua/site/117484

Опубліковано Високий Вал / VAL.UA / Новини Чернігова Середа, 10 червня 2020 р.

Володимир Зеленський у Чернігові (Наживо)

Опубліковано Челайн - CheLine.com.ua Середа, 10 червня 2020 р.

Інші мітингарі вимагають від президента посприяти привласненню поштової адреси для їх житла, яку вони не можуть отримати у місцевих органах влади.

Також біля обласної станції "швидкої" стояла група мітингарів з "Нацкорпусу". Вони вимагали пояснень щодо розгляду кандидатури Сергія Шкарлета на посаду Міністра освіти. Їх цікавило минуле ректора Національного університету "Чернігівська політехніка" у Партії регіонів, а також його плани на посаді міністра.

Після спілкування з мітингувальниками, Зеленський оглянув будівлю центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, яка нині перебуває на реконструкції. Президент попросив місцеву владу і будівельників пришвидшити роботи, аби закінчити їх до жовтня цього року.

Після ознайомлення з реконструкцією станції "швидкої допомоги" у планах президента відвідини Національного університету "Чернігівська політехніка", зустріч із бізнесом і відвідування підприємства "Текстиль контакт".

Нагадаємо, минулого тижня під час візиту до Хмельницької області президент Зеленський порушив карантин і отримав за це 17 тисяч гривень штрафу.




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися