UA | RU
05 березня 2020, 16:19

У Мелітополі підозрюваний зник з будівлі суду

Житель Мелітополя, який обґрунтовано підозрюється у низці тяжких злочинів, з'явився в суд, але із залу засідання зник у невідомому напрямку
Житель Мелітополя, який обґрунтовано підозрюється у низці тяжких злочинів, з'явився в суд, але із залу засідання зник у невідомому напрямку
Фото: unsplash

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на РИА-М.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 21 жовтня минулого року сталася крадіжка з приватного будинку в Мелітополі. Пошкодивши вхідні двері, зловмисник проник до приміщення і викрав телевізор, золото і гроші, на загальну суму 35 тисяч гривень.

Правоохоронці порушили кримінальну справу і незабаром встановили підозрюваного. На час слідства його залишили на волі, що не завадило йому здійснити ряд нових злочинів.

28 січня чоловік прийшов у гості до свого знайомого і попросив у того телефон, щоб подзвонити. Після цього зловмисник втік з місця події.

10 лютого чоловік викрав велосипед з будинку свого знайомого, і цей епізод став підставою для нової кримінальної справи.

15 лютого правоохоронці прийшли до будинка зловмисника, щоб вручити підозру, проте через його відсутність постанову було передано родичам.

А вже 17 лютого чоловік скоїв розбійний напад на пенсіонерку. Він увійшов в її квартиру, став душити і вимагати гроші. Налякана пенсіонерка віддала злочинцю 1025 доларів, 7 тисяч гривень, 2700 російських рублів та 100 євро. Тим не менш, йдучи, зловмисник прихопив і старенький телефон жінки, вартістю 400 грн.

Підозру у цьому злочині було також вручено родичам 21 лютого, разом з повісткою до суду, де йому повинні були обрати запобіжний захід.

27 лютого підозрюваний з'явився в Мелітопольський міськрайонний суд для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу, однак із залу судових засідань зник у невідомому напрямку. На даний час його місцезнаходження не встановлено.

В той же день було призначено нове судове засідання на 28 лютого і видано постанову на привід підозрюваного. Проте встановити його місце перебування не вдалося, за місцем проживання він відсутній, а близькі родичі стверджують, що з 27 лютого його не бачили.

Наразі прийнято заочне рішення про арешт підозрюваного. Якщо його не вдасться знайти найближчим часом, чоловік буде оголошений в розшук.

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
Російська армія вдарила КАБами по Сумах — інформація від ОВА
25 квітня 2024, 15:05
Росіяни накрили Нікополь артилерією: постраждали двоє людей, є руйнування
25 квітня 2024, 15:00
Київщину накрила гроза із градом, негода суне на столицю
25 квітня 2024, 14:55
Удари по Донеччині: окупанти вбили одного та поранили ще п'ятьох людей
25 квітня 2024, 14:31
Ворог атакував "Ураганами" Куп'янський район Харківщини: у прокуратурі показали фото руйнувань
25 квітня 2024, 14:29
Окупанти продовжують бити по Херсонщині: в Антонівці літня жінка отримала поранення
25 квітня 2024, 14:16
Росіяни у березні понад 3500 разів обстріляли прикордоння України
25 квітня 2024, 14:13
На Хмельниччині чоловік стріляв з рушниці у патрульних
25 квітня 2024, 13:43
На Дніпропетровщині ЗСУ знищили російську ракету
25 квітня 2024, 13:41
У ЗСУ викрили "крота”, який коригував ракетні удари по Харківщині
25 квітня 2024, 13:26