UA | RU
10 лютого 2021, 11:19

На Житомирщині підозрюють експодатківця у привласненні півмільйона гривень

Колишня старша слідча податкової адміністрації привласнила кошти, які були речовим доказом
Колишня старша слідча податкової адміністрації привласнила кошти, які були речовим доказом
Фото: gp.gov.ua

За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури колишній старший слідчій податкової адміністрації повідомлено про підозру за фактом привласнення 457 тисяч гривень шляхом зловживання службовим становищем.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на Офіс генпрокурора.

За даними слідства, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання директора приватного товариства, який фігурував у кримінальному провадженні, вилучено значну суму коштів у гривнях, доларах, євро, злотих, фунтах та форинтах.

Однак, старша слідча з особливо важливих справ Державної податкової адміністрації в області (наразі ГУ ДФС в Житомирській області) не забезпечила відповідне зберігання речового доказу та привласнила кошти, використавши їх на власний розсуд", - йдеться у повідомленні.

З метою приховування неправомірних дій, полковник податкової склала документи про те, що вилучені кошти нібито зберігаються у скриньці одного з банківських відділень.

Нагадаємо, 10 листопада 2020 року на хабарі в сумі 80 тис грн затриманий новообраний голова Воловецької ОТГ на Закарпатті.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики