UA | RU
17 жовтня 2020, 16:41

На Житомирщині під час зустрічі з виборцями побилися кандидат та активісти

У поліції зафіксували звернення про побиття
У поліції зафіксували звернення про побиття
Фото: з відкритих джерел

У Житомирській області в селі Любовичі Малинського району між одним із кандидатів на посаду у депутати районної ради та місцевими активістами сталася бійка. 

Як передає RegioNews, про це повідомили у громадянській мережі "ОПОРА".

Зазначається, що на зустрічі із кандидатами від ВО "Батьківщина" були активісти. Між ними та кандидатами сталася сутичка.

Побилися кандидат в депутати районної ради та активіст. Була поліція”, – йдеться у повідомленні.

"Ми їх знаємо, це малинські люди. Вони їздять за мною на зустрічі, провокують. Вони штовхнули нашого кандидата, він упав і той ще вдарив його ногою по обличчю. Ми викликали поліцію, пояснення надали", - зазначив один із присутніх на зустрічі.

У поліції зазначають, що станом на вечір 16 жовтня зареєстрована одна заява про нанесення тілесних ушкоджень під час зустрічі з виборцями.

"Є така подія. Звернувся громадянин і повідомив, що під час зборів в одному з сіл Малинського району йому були нанесені тілесні ушкодження двома іншими кандидатами в депутати. На даний час відомості зареєстровані, правова кваліфікація статті 125 легкі тілесні ушкодження Кримінального кодексу України. Заявнику надано направлення на проходження судово-медичної експертизи для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень”, – зазначила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Нагадаємо, на Сумщині побилися кандидати у депутати від "Нашого краю" і "Сили людей".

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики