50 відтінків Зеленського

Чи має вагу слово президента?
50 відтінків Зеленського
Чи має вагу слово президента?
За кілька хвилин до Нового року промине друга річниця Володимира Зеленського в ролі зірки української політики. Нагадаємо, що саме перед настанням 2019 року він за допомогою телеканалу Ігоря Коломойського «1+1» оголосив про своє бажання втілити серіал «Слуга народу» в нашу дійсність.
Отже, вже два роки Зеленський з нами не лише як комік, а ще й як політик, котрий незабаром взагалі став президентом країни. У цій ролі він встиг викликати у людей найрізноманітніші емоції, але досі не втомлюється дивувати своєю фантазією. Він продовжує продукувати те, з чого почав: обіцянки на будь-який смак для будь-чиїх вух, про які президентська команда зазвичай пам'ятає лише «на хвилі хайпу», однак, як відомо, слово – не горобець.

Тож буде цілком природно вшанувати другу річницю політичної діяльності Зеленського підбиттям підсумків та провести відповідний фактчекінг: як він впорався з виконанням усього того, що наговорив у своїй передвиборній програмі, численних відеозверненнях та публічних виступах. Щоб не потонути у безлічі його проривних ідей, ми розбили їх на шість напрямків, які найбільше хвилюють українців. І за кожним з них вибрали найгучніші обіцянки президента, які створюють 50 відтінків Зеленського.